Čekajući stanove, profesori sakupili brdo dokumenata

Priča o stanovima počela je krajem devedesetih, a posljednju nadu podstanarima među profesorima ulio je ministar prosvjete Slavoljub Stijepović
0 komentar(a)
prosvjetari, prosvjeta, budva, sindikat prosvjete, budvanski prosvjetari, Foto: Vuk Lajović
prosvjetari, prosvjeta, budva, sindikat prosvjete, budvanski prosvjetari, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 03.10.2011. 15:04h

Klupa ispred zgrade Sekretarijata za urbanizam, bila je tijesna za dokumentaciju, koju su predstavnici Sindikata prosvjete i Stambene zadruge "Solidarno" donijeli, uz zahtjev da im se da građevinska dozvola za tri lamele sa 150 stanova.

Nove zgrade se prosvjetarima u šest budvanskih škola obećavaju skoro deceniju i po.

Gotovo desetak kesa punih fascikli predate su Sekretarijatu, kojem će ovo ujedno biti i prva dozvola o kojoj će odlučivati po novom zakonu .

Priča o stanovima počela je krajem devedesetih, a posljednju nadu podstanarima među profesorima ulio je ministar prosvjete Slavoljub Stijepović koji je u aprilu bagere najavio za septembar.

Dokumentaciju su predali predsjednik sindikata Pavićević, direktor zadruge Zoran Stanišić, te predstavnici Opštinskog odbora Sindikata prosvjete Budva Mirjana Solujić i Nikolaj Knežević, Željko Simić predsjednik kordinacionog tijela Budva i Zorica Joksimović povjerenik iz Druge osnovne škole.

Bonus video: