B92 samo na Extra TV, a Telekom to još ne zna

U crnogorskom Telekomu izgleda još “nijesu obaviješteni”, pa su u pres službi kompanije kazali da pregovori traju i da još ništa nije dogovoreno
68 pregleda 0 komentar(a)
Telekom, Foto: Arhiva "Vijesti"
Telekom, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 28.09.2011. 07:19h

Agencija za elektronske medije uputila je ažurirane liste programa kablovskim operaterima.

“Operaterima su dostavljene ažurirane liste programa koje mogu da imaju u svojoj ponudi. To znači da će morati da skinu osnovni programa beogradske televizije B92.

Taj kanal ima pravo da distribuira samo Extra TV Crnogorskog Telekoma, pošto su obezbijedili pisanu saglasnost tog medija. Ostali će moći da zadrže B92 info”, rečeno je “Vijestima” u Agenciji.

U toj instituciji kažu da odluka o skidanju B92 važi od danas i da su svi operateri imali dosta vremena da eventualno postignu dogovor sa beogradskom televizijom nakon njihovog nedavnog zahtjeva da se prekine emitovanje njihovog osnovnog programa preko kablovskih sistema u Crnoj Gori.

Iako u Agenciji tvrde da su dobili pisanu saglasnost B92 da Extra TV može distriubuirati njihov osnovni kanal, u crnogorskom Telekomu izgleda još “nijesu obaviješteni”, pa su u pres službi kompanije kazali da pregovori traju i da još ništa nije dogovoreno.

Bonus video: