Kačanovska: Zaboljelo me kada je rekla da joj nijesam majka

U mom pasošu je i slika i viza moje kćerke. Učiteljica se uznemirila i rekla da je njoj druga žena predstavljena kao majka mog djeteta
58 pregleda 0 komentar(a)
Evgenija Kačanovska, ruskinja, Foto: Boris Pejović
Evgenija Kačanovska, ruskinja, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 21.09.2011. 08:28h

Evgenija Vladimirovna Kačanovska, kazala je “Vijestima” da neće otići iz Crne Gore bez svoje kćerke i da nije tačno da je htjela da otme dijete iz škole prije tri dana u Baru.

“Htjela sam sa njom da razgovaram, ali kada je moja kćerka rekla da joj ja nijesam majka, uzela sam je i zaputila se prema Podgorici sa namjerom da se vidim sa njenim ocem kako bi on pred njom rekao da sam je ja rodila. Kada smo ušli u vozilo odmah sam joj pokazala naše fotografije na kojima smo ona, ja i njen otac. Ubrzo nas je zaustavila policija i rekli su nam da moramo da se vratimo u barsku policiju, što smo mi i uradili i našim autom vozili za njima. Nikakvog spektakularnog hapšenja nije bilo ”, ispričala je Kačanovska.

Ona je rekla da je pokazala učiteljici svoj pasoš kako bi se identifikovala.

“U mom pasošu je i slika i viza moje kćerke. Učiteljica se uznemirila i rekla da je njoj druga žena predstavljena kao majka mog djeteta. Uzela sam dijete za ruku i krenula da to riješim odmah sa ocem djeteta, bez čekanja suda”, kazala je Kačanovska.

Ona je ispričala da je njena kćerka sa njom razgovarala i da je pitala zašto joj otac nije rekao da ona postoji.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: