Kada napraviš zube možeš samo da me ujedeš za k....

SKANDAL U PLJEVLJIMA: Penzionerka Rudnika uglja prijavila člana Odbora direktora Milana Kastratovića da je ponizio pred kolegama. On to negira
110 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 21.09.2011. 16:26h

Penzionerka Rudnika uglja u Pljevljima Ekrema Džanović prijavila je policiji člana Odbora direktora Milana Kastratovića, zbog teških uvreda.

Džanović i kolege sa kojima danima protestuje ispred ulaza u rudničku upravu, čekali su kraj sjednice Odbora direktora, kada se Kastratović pojavio sa vozilom ispred Upravne zgrade.

Ekrema Džanović tvrdi da joj je Kastratović rekao "šta ćeš ti ovdje, ti ovdje nikad ništa nijesi radila".

Kastratovića u Rudniku zastupa kapital Aca Đukanovića

Ekrema i Kastratović ispred upravne zgrade

Nisam ja na tom nivou da se guram po ulici, rekao je Kastratović

Radnici kažu da je Kastratović nakon incidenta sjeo u službeno vozilo i otišao, da bi se opet kada se vratio i okupljenima dobacio: “Maknite se sve ću vas pogaziti!“.

Rekao da se sklone, kako ih ne bih zgazio

Nije prvi put da Kastratovića javno prozivaju zbog maltretiranja

Kastratović u Rudniku zastupa kapital biznismena Aca Đukanovića, a poznat je i po tome što sa zadovoljstvom ističe da je kum predsjednika DPS-a Mila Đukanovića.

Kastratović je “Vijestima” kazao da nikoga nije vrijeđao ispred Upravne zgrade i smatra da je to neko iz hira izmislio.

„Pokušao sam samo da odem na svoje radno mjesto. Rekao sam im da se pomjere kako ih ne bih zgazio, jer su stajali na našem parkingu. Najlakše je nekoga napasti pa poslije taj mora da dokazuje da to nije rekao. Nisam ja na tom nivou da se guram po ulici“ rekao je Kastratović.

Nije prvi put da Kastratovića javno prozivaju zbog maltretiranja. Prošle godine je optužen da je osmorici radnika prijetio da neće ostati poslovođe, ako na lokalnim izborima ne glasaju za DPS ili ne apstiniraju.

U prvostepenom postupku sudija Branko Pejović Kastratovića je osudio na novčanu kaznu od 1.200 eura, ali je Viši sud presudu ukinuo i vratio na ponovni postupak Osnovnom sudu, koji je u toku.

Bonus video: