Bazeni prestaju sa radom u nedjelju, iduće godine možda kupanje i naveče

Iako je u Podgorici veoma toplo, interesovanje građana početkom školske godine za relaksaciju na bazenima je značajno opalo
77 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.09.2011. 15:57h

Kupačka sezona na bazenima u krugu Sportskog centra „Morača” završava se u nedjelju, iako je u Podgorici veoma toplo, interesovanje građana početkom školske godine za relaksaciju na bazenima je značajno opalo.

"Od početka školske godine posjeta je drastično opala. Poslije skoro tri mjeseca rada ne možemo biti u potpunosti zadovoljni sa finansijskim efektima poslovanja bazena. Međutim, u poređenju sa prethodne dvije sezone, gubici u radu otvorenih bazena u krugu SC “Morača” su značajno manji. Ukoliko isključimo troškove koje je JP “Sportski objekti” imalo za pripremu rada bazena, otklanjanje sitnih nedostataka na objektu, detaljno čišćenje bazenske školjke, nabavka hemije, a sve u cilju ustupanja bazena vaterpolo reprezentaciji Crne Gore za treninge, zbog nastupa na Svjetskoj ligi u Firenci, gubici su svedeni na minimum", kazao je direktor JP „Sportski objekti” Časlav Vešović.

Detaljno finasijsko poslovanje ovosezonskog rada otvorenih bazena u krugu SC „Morača” biće analizirano nakon ponedjeljka, dakle po zatvaranju bazena.

U JP “Sportski objekti” su tokom sezone analizirali sugestije i primjedbe građana koji su koristili usluge na dva otvorena podgorička bazena i neke od njih su pruhvatili tokom ovog ljeta, a dio prijedloga pokušaće da realizuju tokom narednog ljeta.

Od početka školske godine posjeta je drastično opala

"Kada je u pitanju usluga na bazenima, od građana imamo samo riječi hvale. Bilo je i nekoliko primjedbi i sugestija, koje smo u hodu otklanjali, ukoliko je to bilo moguće. Nakon otklanjanja manjih nedostataka, od strane izvođača radova, kao i formalno-pravne procedure, JP Sportski objekti je bazene dobilo na korišćenje 7.juna, što nam nije dalo puno vremena za obezbjeđenje dodatnog kvaliteta usluga. Za narednu godinu imamo dovoljno vremena da razmotrimo mogućnost za instaliranje otvorenih šankova i terasa, kao i za kupanje u večernjim časovima, što su bile i sugestije građana", dodao je Vešović.

Galerija

Bonus video: