Republika: Sestre Knežević od Berluskonija uzele 750.000 eura

Djevojke su, kako se navodi, odrasle u podgoričkom prigradskom naselju Murtovina imale su samo 15 godina kad su počele karijeru manekenki
921 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.09.2011. 11:30h

Crnogorke koje su navodno videom ucjenjivale premijera Italije Silvija Berluskonija i od njega do sada uzele 750.000 eura prema tvrdnjama Marokanke Imane Fadil, su Katarina, Kristina i Slavica Knežević, objavio je italijanski list "Republika"

Berluskoni je sve tri sestre volio jednako, ali jednu malo više - kad god bi poželio njihovo društvo, najčešće na zabavama u rezidencijalnoj palati u Arkoreu pored Milana, stizale su najavljene "Đukanovićeve nećakinjice", piše "Republika" o sestrama iz Crne Gore.

List navodi da su Podgoričanke sa tadašnjim crnogorskim premijerom bile u rodu koliko je i Berluskonijeva miljenica Rubi bila "Mubarakova nećakinja".

Navodi se da "Misteriozna Katarina", kako vole da je zovu, tvrdi da je bila Berluskonijeva vjerenica i da se u jednom periodu bila preselila u vilu u Arkoreu.

"Neki su se nje sjetili kao jedne od takmičarki sa izbora za Mis Srbije i Crne Gore 2005. ali je na tom izboru bolje prošla njena sestra bliznakinja Kristina koja je postala čak druga pratilja", prenosi "Republika"

Djevojke su, kako se navodi, odrasle u podgoričkom prigradskom naselju Murtovina imale su samo 15 godina kad su počele karijeru manekenki, a u Italiju ih je odvela starija sestra Slavica, koja je već živjela tamo.

Slavica dovela sestre u Italiju

Katarinu i Kristinu u Italiju je, kako navodi list dovela sestra Slavica, koja je već živjela tamo.

"Slavica i četvrta sestra Zorica put od lokalnog izbora za mis do Milana prošle su 90-ih. Prije nekoliko godina navodno je bila na odmoru u Crnoj Gori i tada se pohvalila da hoda sa Berluskonijem i tvrdila da "može da pozove čika Silvija kad god poželi."

"Republika" piše da je među sponzorima Zorice i Slavice u kasnim 90-im, bio i Ratko Đokić koji je ubijen 2002. u Štokholmu.

Riči u društvu sestara Knežević

Italijanski list podsjeća da su se sestre Knežević na Sardiniji slikale sa bivšim mužem Madone Gajom Ričijem.

Priču o sestrama Knežević objavili su i hrvatski mediji, pozivajući se na "Republiku".

Fadil: Berluskoni otkrio da mu je Kristina vjerenica

Vijesti su 10. septembra objavile priču o Katarini i njenoj sestri iz Crne Gore koja živi u Milanu i koja “drži Berluskonija pod presom” i koja je septembra prošle godine “praktično živjela u njegovoj vili”.

Iz svjedočenja ne proizilazi koliko je trajala "veza" Berluskonija i Crnogorke, niti je jasno da li je njihov odnos još uvijek aktuelan

Fadil koja je za noć učestvovanja na Berluskonijevim zabava dobijala dvije hiljade eura, tvrdi da je italijanski premijer ucijenjen videom Katarininoj sestri do sad platio 750 hiljada eura.

Takođe kaže da joj je Emilio Fede ispričao kako Katarina i njena starija sestra "iz njemu nepoznatih razloga", drže premijera "pod presom", na šta Republika spekuliše da bi mlade Crnogorke mogle imati neke kompromitujuće podatke iz Berluskonijevog privatnog života, iako o tome za sada nema konkretnih podataka.

Pojedinosti Katarininog odnosa sa Berluskonijem odnose se na period septembra prošle godine, kada ih je Fadil viđala zajedno na večerinkama.

Iz svjedočenja ne proizilazi koliko je trajala "veza" Berluskonija i Crnogorke, niti je jasno da li je njihov odnos još uvijek aktuelan.

"Berluskoni mi je lično otkrio da je Katarina njegova vjerenica, da je ludo zaljubljena u njega i da praktično živi u njegovoj vili Arcore", izjavila je Fadil govoreći o događajima na jednoj od večera održanoj prošle jeseni.

Bonus video: