Vidra fest opravdao očekivanja, falilo samo više posjetilaca

Najbrži u trci čunovima bili su Marko Đokić i Milutin Šoć koji su već u startu napravili ogromnu prednost nad ostalim takmičarima
84 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.09.2011. 20:13h

"Vidra fest" nije okupio posjetilaca koliko su organizatori očekivali, ali su bez obzira na slabiju posjećenost zadovoljni.

Posljednji dan “Vidra festa”, inače pilot projekta za razvoj lokalnih zajednica Skadarskog jezera, obilježili su brojni sadržaji.

Naime, izlagači "Promotivnog sajma" poranili su, pa su tako štandove zauzeli prije predviđenog vremena.

Dnevni program počeo je biciklističkom turom i to sa Virpazara, a za novinare i goste bilo je organizovano i krstarenje do Vranjine.

Plovidbu jezerom iskoristili su i neki od članovi grupa "Jinx" i "Killo Killo Banda" kako bi se bolje upoznali sa ljepotama najvećeg jezera na Balkanu.

Uz priganice, sokove i vino gosti su "ubijali vrijeme" do Vranjine, slušajući najpričljivijeg i najraspoloženijeg među njima, Rajka Joličića.

Dok su čekali da sa Vranjine krenu takmičari, koji su se prijavili za trku čunovima, Joličić je pričao o svom preplivavanju jezera i prepričavao anegdote.

Pobjednici Milutin Šoć i Marko Đokić

Najbrži u toj trci su bili Marko Đokić i Milutin Šoć koji su već u startu napravili ogromnu prednost nad ostalim takmičarima i za prvo mjesto dobili 300 eura.

Drugi na cilj stigli su Nikola Vujanović i Radovan Ražnatović čija je novčana nagrada iznosila 200 eura, a trećeplasiranima- braći Vukašinu i Ivanu Stijepoviću uručena je nagrada od 100 eura.

Nakon što su najbrži iz ove trke dobili i pehare, organizovana je izložba i radionica stripa.

Tokom dana, posjetioci u Vranjini i Virpazaru, kada je u pitanju program "Vidra festa", mogli su da uživaju i u jedrenju na dasci, salsa žurki na brodu “Gaj Montenegro”, baloniranju, organizovanim pješačkim turama, vožnji kajacima, sportskom ribolovu, a u sklopu manifestacije upriličen je i program za najmlađe.

Galerija

Bonus video: