Andrea, Ivana i Sara doputovale u Moskvu

Po slijetanju na moskovski aerodrom Domodjedovo, dočekali su ih predstavnici Ambasade Crne Gore u Ruskoj Federaciji, koji su i organizovali njihov prevoz do klinike
73 pregleda 0 komentar(a)
Tivat, djevojčice, Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Tivat, djevojčice, Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 06.09.2011. 16:24h

Tri djevojčice sa Cetinja – Andrea Begović, Ivana Janković i Sara Božović – koje boluju od cerebralne paralize, stigle su danas u moskovsku kliniku „Medekspert“, na kojoj će im tokom naredna dva mjeseca biti pružen medicinski tretman.

Po slijetanju na moskovski aerodrom Domodjedovo, dočekali su ih predstavnici Ambasade Crne Gore u Ruskoj Federaciji, koji su i organizovali njihov prevoz do klinike. Iz cetinjske Prijestonice su saopštili da je crnogorska avionska kompanija „Montenegro Airlines“ obezbijedila paket od šest besplatnih povratnih karata za djevojčice i njihove roditelje.

U cilju prikupljanja sredstava za liječenje tri djevojčice, tokom proteklih dvadesetak dana, Prijestonica Cetinje – zajedno sa njihovim roditeljima, a uz podršku brojnih subjekata i pojedinaca – organizovala je humanitarnu akciju „Darujmo srcem“.

Tokom akcije, prikupljena su sva neophodna sredstva za Andrein, Ivanin i Sarin medicinski tretman u ruskoj prijestonici. Prijestonica Cetinje se zbog cjelokupne podrške, zahvalila svim pojedincima i subjektima koji su doprinijeli, kako kažu, izuzetnom uspjehu humanitarne akcije „Darujmo srcem“.

Bonus video: