Naselja u Danilovgradu, Cetinju, Nikšiću, Pljevljima i Baru bez struje zbog radova

Na Cetinju će od sedam do 18 sati bez električne energije biti sela Ljubotinj, Šabani, Vignjevići, Čisto Polje i Mužovići
159 pregleda 0 komentar(a)
struja, Foto: Arhiva Vijesti
struja, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 06.09.2011. 07:32h

Više naselja u Danilovgradu, Nikšiću, Cetinju, Pljevljima i Baru privremeno će ostati bez napajanja električnom energijom zbog radova na distributivnoj mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

U Danilovgradu će od devet do 13 sati bez struje biti naselja Drezga, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vukovići, Gola Strana i Baći, zbog elektromontažnih radova na ogranku lokalnog dalekovoda prema Piperima.

Kako je objašnjeno iz Direkcije za odnose sa javnošću EPCG, radovi će obezbijediti poboljšanje kvaliteta napajanja električnom energijom potrošača sa područja gornjih Pipera.

Na Cetinju će od sedam do 18 sati bez električne energije biti sela Ljubotinj, Šabani, Vignjevići, Čisto Polje i Mužovići.

Zbog radova na trafo-stanici GIK u Baru, od devet do deset sati bez napajanja električnom energijom ostaće Dom učenika, kao i zgrade Crnotravca i stare robne kuće

Iz EPCG su naveli da će u Nikšiću od deset do 13 sati biti obustavljeno napajanje električnom energijom dijela grada od Njegoševe ulice do Trga Slobode.

Kako se dodaje, u tom periodu bez struje će biti i Mrkošnica, Mušovina, Stara Varoš, Straševina, Kličevo, Kočani, Bogetići, Milojevići, Vitasojevići i Kuside.

Sela Dubrava, Praga, Jasenovo Polja, Orah, Lipova Ravan, Pišteta i Šipačno neće imati struju od devet do 13 sati.

U Pljevljima će zbog radova od deset do 16 sati bez električne energije biti Guke, Moćevac, Kupusište, Gagovića imanje, Brdo, Židovići, Deveta, kao i Gradska pijaca i Sportsko-rekreativni centar Ada.

Struje neće biti ni u selima Gotovuša, Brvenica i Crljenice.

Zbog radova na trafo-stanici GIK u Baru, od devet do deset sati bez napajanja električnom energijom ostaće Dom učenika, kao i zgrade Crnotravca i stare robne kuće u ulici Jovana Tomaševića.

Bonus video: