14. rođendan ND Vijesti: Napadi nas neće zaustaviti

Mihailo Jovović, glavni i odgovorni urednik ND "Vijesti", za napade na dnevni list kaže da su ozbiljni, ali da je slučaj jednostavan, samo država ne radi svoj posao
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.09.2011. 19:40h

Nezavisni dnevnik Vijesti četrnaesti rođendan dočekuje u znaku napada, zapaljeni su automobili dnevnog lista, počinioci nisu pronađeni, ali to ne zaustavlja novinare i urednike koji rade uprkos pokušajima da se njihov rad zaustavi.

Vijesti su najčitanije i najuticajnije dnevne novine u Crnoj Gori

Mihailo Jovović, glavni i odgovorni urednik ND "Vijesti", za napade na dnevni list kaže da su ozbiljni, ali da je slučaj jednostavan.

"Mi radimo svoj posao, ti koji pale rade svoj posao, ili im je to možda hobi, samo država svoj posao ne obavlja. Oni bi trebalo da pronađu te ljude koji pokušavaju da utiču na to što mi pišemo ili koji pokušavaju da zaustave to što pišemo, dok sam ja na ovom mjestu to se neće desiti", kazao je Jovović.

1.700.000 posjetilaca portala

Vijesti su najčitanije i najuticajnije dnevne novine u Crnoj Gori, a portal Vijesti uspio je da za kratko vrijeme stekne veliku popularnost. U proteklih sedam mjeseci portal je posjetilo 1.700.000 jedinstvenih posjetilaca.

Novinari redakcije Vijesti bave se svim aktuelnim temama u zemlji i svijetu

U ponedjeljak 29. avgusta na portalu je zabilježeno 70.000 posjeta.

Direktor ND Vijesti Željko Ivanović kazao je da su rezultati zadovoljavajući, ali da je uz rezultate "svaki novi dan novo iskušenje i nova šansa za dokazivanje".

"Mislimo da će doći do nekih promjena u društvu i do poboljšanja atmosfere i ambijenta u kojem funkionišu slobodniji mediji", rekao je Ivanović.

Novinari redakcije Vijesti bave se svim aktuelnim temama u zemlji i svijetu.

"Potrebna je sinergija, a zajednički rad je vrlo bitan, i kao što vidite, mi to uspješno radimo godinama", kazao je novinar Vijesti, Rajko Milić.

Bonus video: