Ivana, Andrea i Sara dobile pomoć i od vatrogasaca

Svi građani Crne Gore mogu da uplate novac na žiro-račun 535-12098-63, a mogu pomoći i slanjem SMS poruka na broj 14543
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.09.2011. 17:12h

Akcija prikupljanja novca za tri djevojčice sa Cetinja, koje 5. septembra treba da otputuju za Rusiju na liječenje, i dalje traje.

Humanitarnoj akciji „Darujmo srcem“ juče se priključila i Služba zaštite Prijestonice Cetinje, čijih je 29 pripadnika uplatilo po 15 eura na njihov žiro-račun, tako da su donirali 435 eura u svrhu liječenja svoje tri sugrađanke.

Prijestonica Cetinje i kompanija „Kuća hemije“organizovaće u nedjelju, 4. septembra dječju predstavu „Ljubav je kad te neko voli“. Predstava domaćeg dječjeg glumca Radojice Stankovića, poznatijeg kao Šanta Panta, biće upriličena na Ljetnjoj pozornici u 18 časova.

Ulaznice za predstavu naći će se u prodaji od danas u drogerijama „Kuće hemije“ na Cetinju (Njegoševa ulica) i u Podgorici (Bulevar svetog Petra Cetinjskog). Na dan predstave, sat uoči početka, ulaznice će biti prodavane i ispred Ljetnje pozornice.

Cijena ulaznica iznosi jedan euro, a sav prihod biće namijenjen za odlazak Ivane Janković, Andree Begović i Sare Božović, koje boluju od cerebralne paralize, na liječenje u Moskvu.

Prijestonica Cetinje već je otkupila 140 ulaznica, koje će biti podijeljene učenicima prvog razreda cetinjskih osnovnih škola. Ulaznice će cetinjskim prvacima podijeliti pripadnici Uprave policije, ispostava Cetinje, koji su pružili podršku i prilikom organizacije predstojećeg događaja.

Svi građani Crne Gore mogu da uplate novac na žiro-račun 535-12098-63, a mogu pomoći i slanjem SMS poruka na broj 14543. Cijena poruke za sve mreže iznosi jedan euro.

Bonus video: