Montenegro stars poklonio školski pribor djeci iz doma u Bijeloj

Uz to zaposleni Montenegro stars komapnije su se potrudili da ni mlađa djeca ne ostanu bez poklona, pa su im darivali nekoliko paketa igračaka i slatkiša
94 pregleda 0 komentar(a)
Montenegro stars, Dom Bijela, Foto: Vuk Lajović
Montenegro stars, Dom Bijela, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 01.09.2011. 14:50h

Zaposleni iz kompanije Montenegro stars Hotel Group u sklopu koje posluju budvanski hoteli Splendid, Montenegro i Blue Star i ove godine su poželjeli srećan početak nove školske godine djeci iz doma "Mladost" u Bijeloj .

Prema riječima portparola kompanije Maje Vukićević djeci iz jedinog doma u Crnoj Gori koji zbrinjava više od 170 djece bez roditeljskog staranja i ove godine zaposleni su darovali školski pribor u vrijednosti od oko 1200 eura.

" Uz to zaposleni Montenegro stars komapnije su se potrudili da ni mlađa djeca ne ostanu bez poklona, pa su im darivali nekoliko paketa igračaka,slatkiša, a slastičari hotela Splendid pripremili su posebne poslastice za tu priliku .

Direktorica hotela Blue Star koji posluje u okviru kompanije, Vesna Fuštić uručila je u ime zaposlenih donaciju djeci ,poželjela puno uspjeha u predstojećoj školskoj godini i najavila da će ih zaposleni ponovo obradovati nekim novim poklonima.

Donacija je realizovana u saradnji sa sa upravom Doma, u skladu sa potrebama ustanove. Akcija je postala je gotovo tardicionalna, jer se organizuje od osnivanja kompanije Montenegro stars.

Akciji se priključila i budvanska knjižara Svikom koja je obezbijedila popust na kupljene proizvode" kazala je Vukićević.

Bonus video: