Četiri stepena olakšanja: Nakon jučerašnjih 42, danas 38

I dalje važe savjeti za nošenje šešira sa širokim obodom, odjeće svijetle boje i neizbježnih bočica sa vodom iz kojih možete da pijete, ali i da se osvježite umivanjem
0 komentar(a)
Vrućine, Foto: Boris Pejović
Vrućine, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 27.08.2011. 07:44h

U Crnoj Gori će biti pretežno sunčano i toplo, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda.

Poslijepodne u kontinentalnim predjelima slab do umjeren razvoj oblačnosti, a uglavnom na sjeveru zemlje može biti ponegdje kratkotrajne kiše.

Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera.

Jutarnja temperatura vazduha od 12 do 26, najviša dnevna od 28 do 38 stepeni.

Nema opuštanja

Stanovnici Crne Gore danas će lakše disati, temperatura će biti za čitava četiri stepena niža od jučerašnje. U petak 26. avgusta izmjereno je 42 stepena, što je rekord ovog ljeta.

Kao i svake godine, djeca u centru grada ne propuštaju kupanje u fontani na glavnom trgu

Meteorolozi su najavili manje zahlađenje tokom vikenda i veći pad temperature do srijede. Ipak, to ne znači da stanovnici dva najtoplija grada u Evropi, Podgorice i Danilovgrada, treba da se opuste.

I dalje važe savjeti za nošenje šešira sa širokim obodom, odjeće svijetle boje i neizbježnih bočica sa vodom iz kojih možete da pijete, ali i da se osvježite umivanjem ako to bude neophodno.

Kao i svake godine, djeca u centru grada ne propuštaju kupanje u fontani na glavnom trgu. Fontana kod Rimskog trga takođe nije bez kupača.

Bonus video: