Izabrani ljekari ponovo počeli sa radom u dvije smjene

Djeca kojoj je tokom vikenda neophodna pomoć izabranog pedijatra, zdravstvenu uslugu, od sedam do 21 sat, mogu dobiti u dežurnoj ordinaciji u objektu Nova varoš
258 pregleda 0 komentar(a)
dom zdravlja podgorica, Foto: Arhiva "Vijesti"
dom zdravlja podgorica, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 24.08.2011. 16:18h

Pojedini timovi izabranih doktora za odrasle, koji su zbog godišnjih odmora radili samo u prijepodne, od ponedjeljka rade u obje smjene i ordiniraju na svih petnaest punktova podgoričkog Doma zdravlja, saopštili su “Vijestima” iz te ustanove.

Izabrani doktori za djecu-pedijatri, koji su u zdravstvenim objektima u Zagoriču i Tuzima najmlađe osiguranike, u proteklom periodu, pregledali samo u prvoj smjeni, od sedam do 14 sati, od petog septembra pacijentima će ponovo biti na raspolaganju i popodne, od 14 do 21 sat, saopšteno je iz podgoričkog Doma zdravlja.

Iz Doma zdravlja je naglašeno i da će pedijatri u zdravstvenom objektu u Golubovcima, zbog godišnjih odmora, od 29. avgusta, tokom naredne dvije nedjelje, djecu pregledati samo u prvoj smjeni, od sedam do 14 sati.

“Tokom vikenda dežurni timovi izabranih doktora za odrasle, kao i do sada, ordiniraju u periodu od sedam do 21 sat, u šest objekata Doma zdravlja - Nova varoš ( u centru grada, kod bivše Radio-stanice), Stara varoš na Pobrežju, u Bloku V, na Koniku, te u Tuzima i Golubovcima”, saopštili su iz Doma zdravlja.

Djeca kojoj je tokom vikenda neophodna pomoć izabranog pedijatra, zdravstvenu uslugu, od sedam do 21 sat, mogu dobiti u dežurnoj ordinaciji u objektu Nova varoš.

Bonus video: