U zgradi u Podgorici su zbog komšije 5 dana bez vode

U stanu komšije pukla cijev, ali on ne odgovara na pozive i na kucanja na vratima
73 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.08.2011. 17:51h

Stanari bulevara Svetog Petra Cetinjskog iz ulaza 117 nemaju vodu već peti dan.

Stanar čiji stan se nalazi na četvrtom spratu u tom ulazu Vukadin Kankaraš, kazao je da će ta situacija morati brzo da se riješi, jer u toj zgradi žive višečlane porodice.

" U nedjelju u četiri sata ujutru me probudila voda, ustao sam i ugazio u vodu. Brzo sam sišao do komšija da vidim šta se dešava i odmah sam obavijestio predsjednika kućnog savjeta", rekao je Kankaraš novinarima “Vijesti ”.

Čitav problem je nastao zbog toga jer je pukla cijev u stanu Zorana Miličkovića na petom spratu. Kada su komšije pokušale da razgovaraju sa njim, niko nije odgovarao na pozive i kucanja na vratima.

" Pozvali smo i policiju, čiji službenici su došli oko deset sati ali ni njima nije htio da otvori vrata. U vezi sa ovim našim problemom smo kontaktirali Komunalnu policiju i Agenciju za stanovanje, ali niko od njih ništa nije uradio da bi se popravila naša situacija, navodi Kankaraš.

I devetočlana familija trpi

Kako je, najblaže rečeno, teško biti bez vode po ovakvim vrućinama znaju stanari te zgrade.

" Ovo je strašno, pa zamislite kako je domaćinstvu sa više članova koja mora da se snalazi za vodu u ovakvim uslovima. U našoj zgradi na primjer imamo devetočlanu porodicu. Ne znam šta da radimo dalje, trebalo bi neko da se pobrine da riješi ovo, valjda je vlast nadležna da reaguje" kazao je on.

U zgradi čiji stanari nemaju vodu ima šest spratova i u njoj živi oko tridesetak stanara.

Ta situacija bi se jednostavno riješila samo ako bi se zavrnuo ventil u stanu Miličkovića, tvrdi Kankaraš.

" Komšija Miličković do sada nije imao nesporazum ili sukob sa nekim od stanara, nikog ne dira, čak se i sklanja kad neko naiđe. Ali problem je upravo u toj komunikaciji sa njim jer je zapravo i nemamo, nikom ne želi da otvori vrata" objašnjava on.

Po njegovim riječima, Miličković ima dvije sestre i brata, ali niko od njih im nije pomogao da riješe ovaj problem.

Kankaraš je kazao da je popodne u zgradu došao sudski izvršitelj i kazao da će u četvrtak u 10 časova obezbijediti da se otključa stan Miličkovića i da vodoinstalater popravi kvar.

Bonus video: