AMSCG: Putevi na sjeveru mjestimično mokri i klizavi

Na regionalnom putu Bioče – Mateševo zbog sanacije će saobraćaj biti potpuno obustavljen za sve kategorije vozila od deset do 14 sati
68 pregleda 0 komentar(a)
AMSCG, stanje na putevima, Foto: Boris Pejović
AMSCG, stanje na putevima, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 18.04.2018. 05:58h

U Crnoj Gori jutros se na jugu i u centralnim predjelima saobraća po pretežno suvim putevima i uz dobru vidljivost, dok su na sjeveru oni mjestimično mokri i klizavi, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Oni su vozačima savjetovali maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu trenutnom stanju na putevima i poštovanje pravila saobraćaja.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva na dionicama Košljun-Zavala i Brajići-Lapčići saobraćaj će od deset do 14 sati biti obustavjen za sve vrste vozila.

Na magistralnom putu Ulcinj – Krute, saobraćaj će biti obustavljen od devet do 12 sati i od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta. Van tih termina saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu Petrovići – Vraćenovići, zbog završnih radova, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od osam sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta i od 12 sati i 30 minuta do 14 sati.

Na regionalnom putu Bioče – Mateševo zbog sanacije će saobraćaj biti potpuno obustavljen za sve kategorije vozila od deset do 14 sati.

Zbog druge faze rekonstrukcije puta Petrovac – Podgorica, od raskrsnice sa obilaznicom Golubovci do raskrsnice sa putem za aerodrom, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto-puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, saobraćaj će biti obustavljen do 30 minuta u terminima od jedan do pet sati, od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac je, zbog geotehničkih istražnih radova, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Do završetka rekonstrukcije na regionalnom putu Cetinje – Njeguši saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije puta Krstac Lovćen - Ivanova Korita promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjerenog na jednosmjerni.

Bonus video: