Trista Podgoričana dnevno potraži spas od žege na bazenima

Sve vrijeme bila je otvorena knjiga žalbi, ali sem nekoliko predloga za još kvalitetniju uslugu, većih primjedbi nije bilo
115 pregleda 0 komentar(a)
bazen, Podgorica, Foto: Zoran Đurić
bazen, Podgorica, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 22.08.2011. 20:20h

Spas od visokih temperatura koje ovih dana dostižu 40 Celzijusa mnogi Podgoričani potražili su na otvorenim bazenima SC “Morača”.

"Posljednjih dana sve više građana posjećuje bazene, tako da dnevno imamo i 300 kupača. Ipak, nije bilo prevelikih gužvi jer su i sami kupači nekako pravilno rasporedili svoje vrijeme", kazao je Časlav Vešović, direktor JP “Sportski objekti”. Bazeni su sa radom ovog ljeta počeli krajem juna, ranije nego prethodnih godina, a građani Glavnog grada moći će otvorene bazene da koriste i tokom septembra, ako bude interesovanja."Bazeni će raditi i poslije 1. septembra, iako je to datum kada zbog početka školske godine značajno opada interesovanje za naše usluge. Sve dok bude dovoljno zainteresovanih naša vrata biće otvorena za kupače, ali nećemo praviti nepotrebne minuse, ako tokom septembra budu manji prihodi od troškova održavanja bazena", dodaje Vešović.Direktor JP “Sportski objekti” kaže da su korisnici usluga podgoričkih bazena u prethodnom periodu bili zadovoljni uslugom.

"Sve vrijeme bila je otvorena knjiga žalbi, ali sem nekoliko predloga za još kvalitetniju uslugu, većih primjedbi nije bilo. Naše usluge proteklih dana koristile su i vaterpolo reprezentacije Crne Gore, te omladinske selekcije SAD i Australije i svi su bili izuzetno zadovoljni našom uslugom", tvrdi Vešović.Podgoričanka Anastasija Obradović kaže da je zadovoljna uslovima na bazenu, ali da joj je žao što se bliži početak školske godine.

"Ove godine sam prvi put koristila usluge otvorenih bazena SC “Morača” i veoma sam zadovoljna. Cijena od tri eura je pristupačna i dolaziću sa drugaricama do početka školske godine, a nakon toga kada mi to dozvole obaveze u školi i ukoliko bazeni budu radili u septembru", kaže Anastasija.Oko podne u ponedjeljak je na bazenima bilo pedesetak kupača.

"Bazeni su pun pogodak za Podgoricu i šteta je što ne rade i nakon sedam sati jer bi ostajali i nakon tog vremena na bazenu. Za razliku od prošle godine ove možemo da kupimo sokove na bazenu, a bilo bi dobro i da ima sokova i sendviča, pa da možemo nešto i da pojedemo", kaže Lazar Radović.

Mišelu Podgoričanke lijepeNa bazenu u Podgorici zatekli smo i gosta iz Češke, Mišela Vujovića, čiji roditelji ljetuju u Stolivu."Veoma mi je lijepo u Podgorici i zbog toga dosta vremena provodim ovdje. Bazen je super, voda je topla i čista, tako da uživam ovih dana na otvorenim bazenima SC “Morača”. Zadovoljan sam uslugom, ali i Podgoričankama, još da može pivo da se kupi na bazenu sve bi bilo idealno", rezimira utiske iz Podgorice Vujović.

Bonus video: