Poplavljen podzemni prolaz na Bulevaru, prolaznici negoduju

Mještani „Vektre” i okolnog kvarta negoduju povodom tog problema, posebno oni koji svakodnevno koriste podvodni prolaz
112 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.08.2011. 15:34h

U podzemnom prolazu koji se nalazi ispod Bulevara Svetog Petra Cetinjskog pukle su vodovodne cijevi, tako da se voda izliva na sve strane.

Prolazom je teško proći zbog klizavog poda koji predstavlja prijetnju prolaznicima.

Mještani „Vektre” i okolnog kvarta negoduju povodom tog problema, posebno oni koji svakodnevno koriste podvodni prolaz.

Marko Ivanović, koji redovno koristi taj prolaz kaže da je jedva prošao.

"Stalno koristim podzemni prolaz, ali danas sam zaista jedva izašao iz njega, voda curi na sve strane i od stepeništa cijelim putem prolaz je klizav", istakao je Ivanović.

Stefan Begovan navodi da nije upoznat sa tim problemom, iako koristi prolaz.

"S vremena na vrijeme koristim taj prolaz jer je bezbjedniji, ali danas nijesam prolazio, tako da ne znam za tu vodu koja ometa prolaz", rekao je Begovan.

Filip Makrid, tehnički direktor “Vodovoda i kanalizacije” kazao je “Vijestima” da nije upoznat sa problemom zbog vode u prolazu.

"Niko od građana nije prijavio taj problem, tako da nijesam upućen povodom vodovodnih cijevi koje su pukle u podzemnom prolazu", rekao je Makrid, koji nije ništa precizirao povodom saniranja cijevi, s obzirom na to da se nalazi na odmoru.

Podzemni prolaz je otvoren prije tri godine ispod Bulevara Svetog Petra Cetinjskog i taj projekat je prema riječima gradonačelnika Miomira Mugoše uloženo oko 600 000 eura.

Bonus video: