Nisam samozvani predsjednik savjeta i nisam tražio seksualne usluge

"Ja imam kćerku njenih godina a imam i unuku, i nikad ne bih učinio tako nešto", kazao je Pjevančić
0 komentar(a)
Mile Pjevančić, Foto: Luka Zeković
Mile Pjevančić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.08.2011. 15:12h

Mile Pjevančić predsjednik kućnog savjeta u izbjegličkim zgradama na Koniku reagovao je povodom teksta „Bilo i nepristojnih ponuda”, i demantovao tvrdnje Marine Pejović koja ga je optužila za nepristojne ponude i pokušaj iznuđivanja novca.

On je kazao da nije samozvani predsjednik kućnog savjeta već je na tu funkciju legitimno postavljen od strane osam predstavnika zgrada, što znaju i u Sekretarijatu za zbrinjavanje izbjeglica, a kao dokaz posjeduje i pečat.

"Legitiman sam predsjednik kućnog savjeta i nemam pravod da odlučujem o useljenju i smještaju socijalno ugroženih i izbjeglica. Što se tiče Nikole Pašića on ima rješenje od Sekretarijata da može da koristi stan.

"Od toga da sam joj tražio novac od 500 eura za useljenje u tuđi stan nema ništa istinito"

Međutim, nisam siguran da li Pašić živi u tom stanu. Marina Pejović je od mene zahtijevala da provalim u tuđi stan, što ja nisam htio da učinim. Kad je to sama učinila policija ju je izbacila iz stana", kazao je Pjevančić.

On tvrdi da joj nikad nije tražio novac za useljenje u stan i da nije istina da ju je pitao da spava sa njim.

"Od toga da sam joj tražio novac od 500 eura za useljenje u tuđi stan nema ništa istinito. A i da sam joj tražio 4.500 eura za svoj stan ili da spava sa mnom. Kao prvo ja imam kćerku njenih godina a imam i unuku, i nikad ne bih učinio tako nešto.

Prozivaju ga iz grmlja

Za dio vezan za njenu bolest, da ima dokumentaciju od doktora, mogu da navedem da ima dokumentaciju i iz psihijatrijskih bolnica u kojim je bila na liječenju", istakao je Pjevančić.

Mile Pjevančić tvrdi da ima velike probleme od kad su optužbe Marine Pejović dospjele u štampu

Što se tiče izjave Radislava Bigovića u vezi maltretiranja njegove porodice Pjevančić kaže da u tome nema istine i da te tvrdnje potiču od čovjeka koji je poznat policiji.

"Radi se o prevarantu, koji ima podebeo dosije u policiji. Bavi se raznim prevarama sa automobilima i dosta je vremena provodio u zatvoru. Porodica Bigović je u naselju bučna i nerijetko ima svađa kod njih, koje čuju i komšije", rekao je Pjevančić.

Mile Pjevančić tvrdi da ima velike probleme od kad su optužbe Marine Pejović dospjele u štampu.

"Od prije dva dana mi stižu poruke sa nepoznatih brojeva. Međutim, nije se završilo na njima, žrtva sam raznih “zafrkancija”. Nepoznati viču moje prezime iz obližnjeg grmlja, a pored prozivanja do kasnih večernjih sati trpim kucanja na prozore i vrata mog stana", kazao je Pjevančić.

Bonus video: