Inspektor zakazao tuču nakon sukoba sa stanarima zgrade "Šajo grupe"

Načelnik Komunalne policije Radislav Vojvodić rekao je da su inspektori radili svoj posao i da je to jedina istina u tom nemilom slučaju
280 pregleda 0 komentar(a)
Zgrada Šajo Grupa, Foto: Jovan stanišić
Zgrada Šajo Grupa, Foto: Jovan stanišić
Ažurirano: 28.07.2011. 16:04h

Stanari zgrade “Šajo grupe” u Ulici 8. marta protestovali su zbog intervencije Komunalne policije, jer su inspektori “pauk” vozilom u jutarnjim satima podigli automobil Adnana Bande parkiran na trotoaru.

Stanari su kazali da su primorani da parkiraju automobile na trotoaru, jer je parking ispred zgrade, predviđen za njihove potrebe, gotovo stalno zauzet.

Adnan Banda je kazao da je nakon prepirke sa inspektorom Mugošom dobio poziv da se fizički obračunaju.

" Inspektor je zakazao tuču u četiri sata na parkingu kod Sportskog centra" rekao je Banda napomenuvši da je nakon toga na prijavu inspektora bio priveden u policijsku stanicu.

" Inspektor je zakazao tuču u četiri sata na parkingu kod Sportskog centra"

Banda je rekao da je intervencija Komunalnih inspektora, bila neprofesionalna i bezrazložna, kao i da su nepotrebno uzbunili stanare zgrade.

" U policiji su me savjetovali da se izvinim inspektoru Mugoši kako bi povukli prekršajnu prijavu. Mugoša me u jednom trenutku i odgurnuo a između nas je stala moja majka, koja je molila da se ne svađamo. Intervencija Komunalne policije bila je bezrazložna, jer se svakodnevno, oko groblja Čepurci, nepropisno parkiraju automobili.

Subotom i nedjeljom su gužve a kola parkiraju i oko naše zgrade " rekao je Banda.

Problem traje 5 godina

Jedan od stanara Milan Vukčević rekao je da je problem parkiranja traje pet godina, odnosno, od kada su se doselili.

" Jednostavno moramo da ostavimo auto na trotoar, ili da tražimo slobodno mjesto kod prodavnice „Mitros“, ili 300-400 metara niže niz ulicu. Na našem parkingu parkiraju se radnici preduzeća „Šajo group“, njihove mušterije, a i ljudi koji dolaze na Čepurke.

Uslovljeni smo da parkiramo automobile na trotoaru. Parkirani su tako da nikome ne smetaju, pješaci mogu da prođu bez problema, tako da ne možemo prihvatiti intervenciju Komunalne policije" rekao je Vukčević naglasivši da su svakodnevno automobili nepropisno parkirani oko Čepuraka.

Htio da mu pokaže da se ne plaši

Načelnik Komunalne policije Radislav Vojvodić rekao je da su inspektori radili svoj posao i da je to jedina istina u tom nemilom slučaju.

Vjerujem da je inspektor Mugoša, u želji da pokaže da se ne boji prijetnji Adnana Bande, rekao da je spreman da se sa njim obračuna nakon radnog vremena

" Vlasnik čije smo vozilo podigli sa trotoara u jednom trenutku je prijetio da će poći za pištolj ukoliko inspektori ne vrate vozilo. Njegova majka je pokušavala da smiri situaciju. Inspektori su radili svoj posao a Banda je ispričao svoju priču za novine" rekao je Vojvodić.

On je napomenuo da je inspektor Mugoša podnio prijavu policiji.

" Banda je u policiji tražio da se izvini našem inspektoru. Vjerujem da je inspektor Mugoša, u želji da pokaže da se ne boji prijetnji Adnana Bande, rekao da je spreman da se sa njim obračuna nakon radnog vremena. Banda je poslao majku da podigne vozilo sa parkinga kod Sportskog centra. To su činjenice a ne konstruisane priče" rekao je Vojvodić.

Bonus video: