Seks turizam za bogate: Jahting prostitucija cvjeta i u Crnoj Gori

Atraktivne djevojke koje su česte gošće seksualnih zabava na moru, po potrebi šalje beogradska agencija za poslovnu pratnju čija je vlasnica poznato ime u svijetu mode i estrade
630 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.07.2011. 08:11h

Svjetski glamur i predstavnici planetarnog džet seta privukli su kao magnet i poslanice najstarijeg zanata koje im seksualne usluge nude na sofisticiran način, uz maksimalnu diskreciju, u tivatskom „igralištu za tajkune“.

Scenario podliježe raznim varijantama i modifikacijama, a zahvaljujući underground ponudi zvaničnih sajtova za poslovnu pratnju, „jahting“ ili „eskort“ prostitucija klijentima dubokog džepa koji svoje jahte vežu u marini Porto Montenegro, nudi obilje mogućnosti. To je dokaz u praksi čuvenog stiha „princip je isti, sve su ostalo nijanse“, ali i potvrda žilavosti najstarijeg zanata koji je, zahvaljujući modernim sredstvima veze, prvenstveno Internet mreži, dobio savremen pojavni oblik.

Da se cijene kreću od 500 eura dnevno do 3.000 za vikend zabavu, što tvrde štampani mediji u regionu, saglasni su i izvori „Vijesti“.

Da se cijene kreću od 500 eura dnevno do 3.000 za vikend zabavu, što tvrde štampani mediji u regionu, saglasni su i izvori „Vijesti“.

"Izbor agencije koja pruža usluge i djevojaka je stvar odluke klijenata. Posao može da se ugovara direktno sa agencijom, preko skipera ili specijalizovanih firmi za ketering koje posluju i u Tivtu", ističe naš sagovornik, dodajući da su najtraženije prijateljice noći posrnule manekenke koje u Boku najčešće stižu iz Beograda, ali je ne manja ponuda elitnih prostitutki iz Hrvatske i BiH. Tzv. „agencije za modeling i manekenstvo“ često angažuju i djevojke iz Crne Gore, dok se za bogate Ruse jahting prostitutke dovode iz njihove zemlje.

Rusi najčešći klijenti

Klijenti su najčešće bogati Rusi čiji luksuzni „lir džetovi“ i „cesne“ svakodnevno slijeću u Tivat, ali i svi ostali jahtaši i tajkuni čiji se skupocjeni brodovi ljuljuškaju u sjenci palmi na dokovima marine Pitera Manka.

"Mogu da ih dovedu gdje žele, jer je teško procijeniti da li se atraktivne djevojke koje ljeti stižu na primorje bave prostitucijom ili su obične turistkinje. Najčešće ih sačeka gliser koji ih dovede do jahte klijenta koja je vezana dalje od očiju javnosti", tvrdi jedan od skipera s kojim smo razgovarali.

Prema njegovim riječima, u tivatskim hotelima trenutno „ljetuje“ nekoliko atraktivnih djevojaka koje su česte gošće seksualnih zabava na moru, a koje po potrebi šalje beogradska agencija za poslovnu pratnju čija je vlasnica poznato ime u svijetu mode i estrade.

U policijskoj ispostavi Tivat, kako “Vijesti” saznaju, nijesu imali „prijava ni operativnih radnji“ u vezi s jahting prostitucijom, ali ističu da bi u slučaju konkretnih saznanja krenuli u akciju. Policiji nije lak posao jer je ovaj novi visokosofisticirani vid prostitucije teško dokazati, a i odvija se u zatvorenom krugu tajkuna, jahtaša i nautičara u marini Porto Montenegro koja sve više postaje „forbidden city“ - grad u gradu, u kome je zaštita privatnosti klijenata osnovni postulat poslovanja.

Da je tako, dokaz je i rođendanska žurka vijeka nasljednika najdugovječnije bankarske imperije u svijetu, Natanijela-Neta Rotšilda o kojoj se i dalje piše u svjetskim medijima. Uz gej animatore i transvestite dekor žurke od milion funti bila je mala armija ljepotica u kojoj su nesumnjivu potporu dale junakinje iz ove priče.

Na dvodnevnoj zabavi na bazenu Lido Mar, molu jedan marine i jahti „Queen K“ ruskog oligarha Olega Deripaske u disko ritmu sedamdesetih đuskale su i angažovane djevojke sa Balkana i iz Rusije.

Gej svadba kao uvertira

Kad se govori o bazenu „Lido Mar“, treba reći da je, prema saznanjima „Vijesti“, kao uvertira u rođendansku žurku Neta Rotšilda poslužila prva gej svadba u Crnoj Gori. "Mladenci" su bili dvojica Šveđana, a ovim činom je na svojevrsan način ozvaničen tajni život "zabranjenog grada“ Pitera Manka.

Uvertira za Rotšildov rođendan bila je prva gej svadba u Crnoj Gori

Galerija

Bonus video: