Bijelo Polje: 140 stanova za policiju i opštinare

Radi se o paritetnoj saradnji na čitavom projektu između Opštine i MUP-a. Dogovorili smo završne detalje projekta, a izgradnja objekata će početi krajem septembra
54 pregleda 0 komentar(a)
stanovi_1, Foto: B. ČOKOVIĆ
stanovi_1, Foto: B. ČOKOVIĆ
Ažurirano: 20.07.2011. 17:04h

Krajem septembra počeće izgradnja stanova u naselju Nikoljac za predstavnike Opstine i MUP-a, dogovorili su gradonačelnik Aleksandar Žurić i predsjednik Skupštine Saveza sindikata Crne Gore Danilo Popović na jučerašnjoj prezentaciji ovih objekata.

Prema projektu, biće urađene tri zgrade sa ukupno 140 stanova.

“Radi se o paritetnoj saradnji na čitavom projektu između Opštine i MUP-a. Dogovorili smo završne detalje projekta, a izgradnja objekata će početi krajem septembra”, kazao je Žurić.

Popović je naveo da će cijena stanova biti ispod tržišnog nivoa, što je poenta saradnje Opštine sa Solidarnim fondom i Sindikatom.

Žurić i Popović su istakli da je dogovoreno i formiranje komisije koja će se baviti raspodjelom stanova.

Prezentaciji su prisustvovali Vasilije Đukanović predstavnik firme “Montenegroprojekt” iz Podgorice koja dovršava projekat ovih objekata, potpredsjednik Opštine Abaz Kujović, predsjednik Opštinskog sindikalnog povjereništva Bogdan Krgović i rukovodilac PJ policije Petar Šestović.

Bonus video: