Nagrada igra Telekoma: Put u Bazel, na meč Švajcarska-Crna Gora

Nagradna igra traje do 20. septembra, a u njoj mogu učestvovati svi T-Mobile pripejd korisnici koji svoj račun dopune sa 10 ili više eura
57 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.07.2011. 12:32h

Crnogorski Telekom je kao zlatni sponzor Fudbalske reprezentacije Crne Gore, za svoje korisnike pripremio nagradnu igru koja će im pružiti mogućnost da otputuju u Bazel, na kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo koji crnogorska selekcija igra protiv reprezentacije Švajcarske.

Nagradna igra traje do 20. septembra, a u njoj mogu učestvovati svi T-Mobile pripejd korisnici koji svoj račun dopune sa 10 ili više eura i prijave se za učešće slanjem poruke „FUDBAL” na broj 1477.

Uslov za učešće podrazumijeva bar jednu dopunu pripejd računa od 10 ili više eura elektronskim putem ili vaučerom, a više dopuna podrazumijeva veću mogućnost osvajanja nagrade.

Fond nagrada se sastoji od 25 putovanja za dvije osobe na fudbalski meč Švajcarska-Crna Gora koji se igra 11. oktobra 2011. u Bazelu. Nagrade podrazumijevaju avio prevoz i ulaznice za meč.

Izvlačenje nagrada biče obavljeno u dva ciklusa, 21. avgusta i 21. septembra 2011 godine.

"U prvom krugu se izvlači 13, a u drugom 12 brojeva. Korisnik koji je učestvovao u prvom krugu izvlačenja nagrada stiče prava na učešće i u drugom krugu ako nakon 20. avgusta 2011. godine ponovo dopuni svoj pripejd račun iznosom od 10 ili više eura. U nagradnoj igri ne učestvuju korisnici koji svoj račun dopune preko servisa “Pošalji mi kredit", saopštili su iz “Telekoma”.

Bonus video: