RAI snima emisiju o Crnoj Gori koju će gledati 2 miliona ljudi

Grupa je već obišla Bokokotorski zaliv, Stari grad Kotor, Budvu, Bar, brodom nacionalni park Skadarsko jezero i plaže koje posebno zanimaju italijanske gledaoce
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.07.2011. 17:08h

RAI uno, prvi kanal italijanskog javnog servisa, snima emisiju o Crnoj Gori, saopštili su iz Turističke organizacije Crne Gore.

Riječ je o turističkoj emisiji “Dreams Road” koja se emituje u trajanju od 45 minuta svake subote u 16.00 časova.

Emisija “Dream road” je karakteristična po tome što se snima “u vožnji”. Članovi ekipe Ernaldo Gattafoni i Valeria Cagnoni na motociklima obilaze destinacije i pružaju gledaocima u Italiji nezaboravne trenutke sa putovanja.

Grupa je već obišla Bokokotorski zaliv, Stari grad Kotor, Budvu, Bar, brodom nacionalni park Skadarsko jezero i plaže koje posebno zanimaju italijanske gledaoce. Posjetili su hotel “Avala resort&villas” u Budvi, “Cattaro” u Kotoru i “Maestral” u Pržnu.

"Procjena je da ova emisija dostiže gledanost od 2 miliona ljudi u Italiji, a prenos će biti obezbjeđen i preko Rai Italia International-a", saopštili su iz Turističke organizacije.

Navodi se da su gledaoci emisije starosne strukture od 25 do 65 godina i posebno vole putovanja, avanturu i živopisne pejzaže.

Reportaža o Crnoj Gori će biti emitovana u okviru novog editorijala koji čini jedanaest epizoda od septembra do decembra 2011. godine.

Bonus video: