Prvi obroci u narodnoj kuhinji 13. jula

Cijena obroka, koji se sastoji od 400 grama supnog obroka, po 200 grama mesnog priloga i hljeba, te 150 grama salate, kako tvrdi vlasnik “Kingsa” Ilija Aleksić je realna
89 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.07.2011. 13:14h

Prvi obroci u Narodnoj kuhinji na Koniku biće podijeljeni 13. jula, a pripremaće ih firma „Kings”, koja je na tenderu, vrijednom 300 hiljada, dostavila najjeftiniju ponudu od 252 hiljade eura za period od pola godine, odnosno 2, 47 eura po obroku, sa PDV-om.

Cijena obroka, koji se sastoji od 400 grama supnog obroka, po 200 grama mesnog priloga i hljeba, te 150 grama salate, kako tvrdi vlasnik “Kingsa” Ilija Aleksić je realna i napravljena da štedi gradski budžet.

Aleksić ne sumnja će njegova firma moći da odgovori zadatku pripremanja 500 obroka dnevno, napominjući da taj posao rade već 40 godina.

"Mi nemamo konkurenciju u pripremanju te vrste hrane, jer inače dnevno pripremamo oko deset hiljada obroka, a radimo i aerodromsku dostavu hrane", kazao je vlasnik “Kingsa”.

Iako su već prve liste zainteresovanih gotove, rok za prijavljivanje za obrok u Narodnoj kuhinji je 13. jul, a zainteresovani dokumentaciju predaju na šalteru Sekretrarijata za socijalno staranje.

Osim “Kingsa”, u trci za najpovoljnijeg ponuđača u pripremanju hrane učestvovali su i “Pod volat” i “Voda u kršu”. .

Galerija

Bonus video: