Sekulić i Đurović krili da su kupili poslovni prostor

Revizorska institucija utvrdila je da je Agencija za elektronske komunikacije 2007. godine kupila poslovni prostor od 1.500 kvadratnih metara
0 komentar(a)
Zoran Sekulić, Foto: Boris Pejović
Zoran Sekulić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.07.2011. 20:28h

Agencija za elektronske komunikacije kupila je dva poslovna prostora, ukupne površine blizu 2.000 kvadratnih metara, i oba zadržala za sebe, iako su bili dužni da dio ustupe Agenciji za elektronske medije.

Agencija za elektronske komunikacije time je prekršila zaključke Vlade iz aprila 2007. godine, kojima se nalaže ustupanje poslovnog prostora Agenciji za elektronske medije. Naglašava se da će oba poslovna prostora ostati u vlasništvu države.

To se konstatuje i u najnovijem izvještaju Državne revizorske institucije (DRI) o reviziji godišnjeg finanansijskog izvještaja Agencije za elektronske medije za 2010, u koji su “Vijesti” imale uvid.

Revizorska institucija utvrdila je da je Agencija za elektronske komunikacije 2007. godine kupila poslovni prostor od 1.500 kvadratnih metara, ali i dodatnih 370 putem pregovaračkog postupka bez prethodnog objavljivanja poziva za javno nadmetanje, za potrebe Agencije za elektronske medije.

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: