Na Cetinju više nema dnevnih restrikcija vode

Ipak iz Vodovoda obavještavaju da će tokom naredne sedmice, tačnije od srijede, 22. juna, biti nastavljeni radovi na postavljanju sektorskih zatvarača - zoniranju gradskog područja
53 pregleda 0 komentar(a)
Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 17.06.2011. 14:59h

Na području Prijestonice Cetinje neće više biti dnevnih restrikcija u vodosnabdijevanju, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika i cetinjskog Vodovoda.

"Kraj dnevnih restrikcija uslijedio je nakon završetka radova na raskopavanju terena i polaganju bajpasa, zahvaljujući čemu je spriječen dalji gubitak vode usljed kvarova na transportnom cjevovodu prema rezervoaru Sandin vrh, na dionici od Lašora do Zagrablja", navodi se u saopštenju.

Ipak iz Vodovoda obavještavaju da će tokom naredne sedmice, tačnije od srijede, 22. juna, biti nastavljeni radovi na postavljanju sektorskih zatvarača - zoniranju gradskog područja.

"Usljed toga, postojaće mogućnost povremenih prekida u vodosnabdijevanju pojedinih gradskih naselja, u kojima bude obavljano postavljanje sektorskih zatvarača, odnosno zoniranje. Radovi na zoniranju grada biće završeni tokom prve polovine jula", saopšteno je iz Vodovoda.

O procesu postavljanja sektorskih zatvarača – zoniranju grada, kao i o eventualnim kraćim zastojima u snabdijevanju pojedinih naselja vodom, javnost će biti blagovremeno obavještavana, kažu nadležni.

"Prijestonica Cetinje i Javno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ ulažu sve napore kako bi u što skorijem periodu bili stvoreni uslovi za ukidanje noćnih restrikcija u vodosnabdijevanju", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: