Hilton je mogući partner tivatskog HTP "Mimoza"

U menadžmentu najstarijeg tivatskog hotelskog preduzeća očekuju dobru popunjenost kapaciteta tokom sezone koja je projektovana na 48.000 noćenja
0 komentar(a)
hotel mimoza, tivat, Foto: Arhiva Vijesti
hotel mimoza, tivat, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 17.06.2011. 15:11h

HTP Mimoza će uskoro ući u „joint venture“ partnerski odnos sa nekim od renomiranih inostranih turističkih brendova, a jedan od zainteresovanih je i hotelski lanac Hilton - istakao je na redovnoj desetoj sjednici skupštine akcionara, izvršni direktor Marko Petričević.

"Mimoza je nažalost nekonkurenta sa svoje dvije do tri zvjezdice koje imaju njeni smještajni kapaciteti, ali i je i tako nekonkurentna našla svoje mjesto na tržištu. Među zaintersovanim hotel-operatorima koji žele da na partnerskom odnosu podignu nivo poslovanja Mimoze je i čuveni hotelski lanac Hilton. Takav sporazum bi mogao biti potpisan već najesen", najavio je Petričević.

U menadžmentu najstarijeg tivatskog hotelskog preduzeća očekuju dobru popunjenost kapaciteta tokom sezone koja je projektovana na 48.000 noćenja.

Akcionari su usvojili finansijski izvještaj, razmatrali odluku o pokriću gubitka, usvojili revizorski izvještaj i imenovali članove borda direktora.

Manjinski akcionari su se najviše interesovali za eventualni rast akcija Mimoze.

Petričević je za 25. jun najavio otvaranje nove ljetnje bašte ispred hotela Mimoza koja će ovog ljeta ugostiti tivatske muzičare i ansamble.

Bonus video: