"Ko se parkira na kapiju, pauka ću pozvati, ili će mu biti izdušene gume!"

Svi oni koji četvorotočkašima dolaze u metropolu turizma svjedoci su da nema parking mjesta ni na opštinskim parkiralištima
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.06.2011. 13:04h

Da je sezona uveliko počela, a sa njom i problem parkiranja, svjedoči i primjer jednog vlasnika kuće u centru Budve koji je na svojoj kapiiji ostavio upozorenje svima koji se parkiraju na dijelu ulice ispred njegove kuće, da se im se dobro ne piše.

Da je ozbiljan u namjeri, da sačuva parking mjesto ispred kuće, vlasnik je čak zaprijetio da će pozvati pauk službu i izbušiti gume na vozilu koje se parkira, mimo njegovog odobrenja.

Svi oni koji četvorotočkašima dolaze u metropolu turizma svjedoci su da nema parking mjesta ni na opštinskim parkiralištima, gdje su cijene sat usluge najviše na cijelom primorju.

Iako je ovogodišnju ljetnju sezonu metropola turizma dočekala sa oko 1.600 parking mjesta, na 15 javnih parkirališta u Budvi, Rafailovićima i Petrovcu, kojim gazduje javno preduzeće JP „Parking servis“, u špicu ljeta parking mjesta „nema ni za lijeka u gradu“.

Zato i ne čudi „očajnički vapaj" ovoga Budvanina, koji na svaki način pokušava da sačuva parking mjesto ispred svoje kuće.

Galerija

Bonus video: