U Budvi počeo Festival uličnih trupa

Festival uličnih trupa predstavlja jednu od najzanimljivijih i svakako najoriginalnijih manifestacija koja će trajati do 25. juna
0 komentar(a)
ulične trupe, Foto: Vuk Lajović
ulične trupe, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 16.06.2011. 11:23h

Kulturno-zabavna dešavanja u okviru projekta „Budvansko ljeto“, nastavljena su jednim od najatraktivnijih festivala - Festivalom uličnih trupa - Busker fest.

Goste u Budvi će zabavljati artisti sa gotovo svih kontinenata, iz Kanade, Japana , Australije, Velike Britanije, Malte, Švedske, Argentine i Makedonije.

Partneri u okviru programa "Budvansko ljeto" su Turistička organizacija, Opštine Budva, HG "Budvanska rivijera" i preduzeće Copyright.

"Organizatori su se i ove godine potrudili da kroz festivale umjetničkog, zabavnog i sportskog karaktera obogate ponudu budvanke opštine i učine boravak turistima sadržajnijim i zanimljiivijim", kazala je portparol TO Budve Tanja Drašković.

Zabava na pjacetama duž budvanske rivijere

Ona je dodala da Festival uličnih trupa predstavlja jednu od najzanimljivijih i svakako najoriginalnijih manifestacija koja će trajati do 25. juna.

"Artisti će tokom večeri izvoditi zanimljive akrobacije na trgovima ispred i u Starom gradu, dok će se u narednom periodu njihove lokacije mjenjati te će pored pomenute obuhvatiti i pijacete u okviru "Slovenske plaže" i hotela "Aleksandar" kao i šetalište u Petrovcu", kazala je Draškovićeva.

Bonus video: