URA: Kukavički i po uzoru na ujaka Kolarević odlučio da preotme obalu u Dobroti

"Time je jasno poslata poruka da je obala, kao i mnoga druga nacionalna bogatstva, postala plijen porodice Đukanović koja bi da i preostalim resursima države dodatno napuni svoje džepove", naglašavaju u pokretu URA
223 pregleda 0 komentar(a)
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA
Građanski pokret URA, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 08.04.2018. 12:32h

Kontinuirana devastacija obalnog područja Crne Gore, po zakonu organizovane kriminalne grupe (DPS-a) i zarobljenih državnih institucija nastavljena je jutros u Dobroti, gdje su istovareni blokovi koji će biti korišćeni za gradnju pješčanog kupališta ispod novog kompeksa turističkih vila "Dobrota Palazzi", vlasnika Edina Kolarevića, sestrića Mila Đukanovića, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

U Dobroti su jutros istovareni blokovi koji će biti korišćeni za gradnju pješčanog kupališta ispod novog kompeksa turističkih vila "Dobrota Palazzi". Fotografija je objavljena na Facebook stranici Bokobran.

"I pored svih osuda građana, stručnjaka za biologiju mora, arhitekturu i prostor sestrić gospodina Đukanovića odlučio je da po uzoru na svog ujaka, kukavički, na dan praznika, u nedjelju započne betoniranje još jednog dijela naše obale. Time je jasno poslata poruka da je obala, kao i mnoga druga nacionalna bogatstva, postala plijen porodice Đukanović koja bi da i preostalim resursima države dodatno napuni svoje džepove", naglašavaju u pokretu URA.

Oni dodaju i da Đukanović u susret još jednim izborima "sramno ponavlja priče o evropskim vrijednostima a jedino što želi jesu imunitet i dodatni novci građana Crne Gore".

"Uostalom, što je i savršeno jasno nakon svih trideset godina njegove vladavine. Dakle, na nama je, da li želimo da i dalje imamo državu u kojoj vlada zakon porodice Đukanović, državu u kojoj se nacionalna blaga prenose u ruke crnogorskog Mugabea, njegove porodice, prijatelja, kumova ili želimo da zajedničkim snagama gradimo modernu evropsku državu za nas i naše potomke", zaključuju u Građanskom pokretu URA.

Bonus video: