Uprava za nekretnine ispravila "očiglednu grešku" prema Miličkovićima

Vasilije Miličković je kazao da je godinama izložen "teroru gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše".
81 pregleda 0 komentar(a)
Vasilije Miličković, Foto: Luka Zeković
Vasilije Miličković, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.05.2011. 10:48h

Područna jedinica Uprave za nekretnine nakon 120 dana zakašnjenja ispravila je rješenje i zaključak o eksproprijaciji sa obrazloženjem da su učinili "očiglednu grešku" vezano za firmu M&V Company u vlasništvu Vasilija Miličkovića, na potezu nove minizaobilaznice u Maslinama.

Miličković je najavio da će se žaliti na novo rješenje i ponovio da je čitav postupak nasilnog oduzimanja njegove privatne imovine bio "nezakonit" te da je godinama izložen "teroru gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše".

"U pravnoj proceduri nastavljam borbu za zaštitu imovinskih, radnih i drugih prava, kao i procese protivu tuženih lica koji su se ogrešili o zakon", poručio je Miličković.

On je istakao da Ministarstvo finansija treba da zna da je "danima upozoravao sudske i tužilačke organe da se ne radi o eksproprijaciji imovine njegove firme već fantomske, njemu nepoznate firme kojoj se može dodati žiro račun sa korišćenjem od jednog sata i da je pljačka već završena od strane nepoznatog lica i vlasnika".

"Da ne bih doživio sudbinu gdje ću ja istraživati moga Edina Efovića, javno sam u nekoliko navrata nakon izlaska iz tamnice (a posredovao je i komandir policije g. Milan Kovačević) tražio da mi bilo ko iz Glavnog grada, gradonačelnik ili neko od njega ovlašćenih saradnika garantuje putem javnog servisa ili preko najgledanije i najobjektivnije TV "Vijesti" da će na žiro računu M&V Company br. 530-6740-66 biti uplaćen iznos za eksproprijaciju koji je ponuđen drugim licima do 20. juna ove godine, a ja ću za uzvrat dozvoliti bespravnu izgradnju bulevara preko moje imovine. U pravnoj proceduri nastavljam borbu za zaštitu imovinskih, radnih i drugih prava, kao i procese protivu tuženih lica koji su se ogriješili o zakon", zaključio je Miličković.

Bonus video: