OŠ "Dušan Obradović" proslavila Dan škole, trećina polumaturanata odlični đaci

Za brojne roditelje, zvanice i bivše radnike škole učenici su u fiskulturnoj Sali priredili kulturno umjetnički program.
101 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.05.2011. 11:31h

U OŠ "Dušan Obradović" svečano je obilježen Dan škole. Istovremeno je obilježeno 140 godina školstva na ovim prostorima i ispraćena na dalje školovanje generacija polumaturanata.

Podsjećajući na početke, "pisanje ugljenom na drvenim tablicama" do današnjih naprednih nastavnih programa sa primjenom informatičkih dostignuća, direktor škole Veselin Vukićević, kazao je da je ova škola "mjesto pozitivnih dešavanja prepoznatih na mnogo širim prostorima".

Vukićević je to objasnio nalazom prosvjetne inspekcije u kome je rad škole ocijenjen kao veoma uspješan. Podsjetio je na zapažene uspjehe i veliki broj priznanja na brojnim konkursima i takmičenjima u našoj državi i šire.

Milici Grbović pripala "Luča"

Osnovno obrazovanje u ovoj školi završila su 33 polumaturanta. Tačno trećina je odličnih.

Diploma "Luča" pripala je Milici Grbović a uz nju đaci generacije su Isidora Anđelić i Ivana Smolović.

Deset je vrlodobrih, devet dobrih a troje će ubrzo na popravni ispit. Sportistom generacije proglašen je skijaš Savo Ćetković.

Pored standardnih đačkih priznanja najbolji polumaturanti po tradiciji nagradila je Opština Žabljak i Fondacija "Vukoman i Jelisavka Džaković".

Za brojne roditelje, zvanice i bivše radnike škole učenici su u fiskulturnoj Sali priredili kulturno umjetnički program.

Galerija

Bonus video: