Stari put Podgorica-Danilovgrad prolazi kroz naseljena mjesta ali nema trotoara

Pješaci koji tuda prolaze idu ivicom kolovoza ili tik uz sami kolovoz na mjestima gdje je to moguće.
121 pregleda 0 komentar(a)
poklopac DG, Foto: Jelena Jovanović
poklopac DG, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 24.05.2011. 17:07h

Pored starog puta Danilovgrad - Podgorica, čija je rekonstrukcija u dijelu od Danilovgrada do naselja KP dom završena prošle godine, iako prolazi kroz naseljena mjesta nema trotoara, pa pješaci koji tuda prolaze idu ivicom kolovoza ili tik uz sami kolovoz na mjestima gdje je to moguće.

U dijelu puta između Lazina i Kosića pješake ili bicikliste moglo bi, ako ne budu pažljivi ili ako nadležni ne reaguju i postave novi poklopac kako bi put učinili bezbjednijim, sačekati neprijatno iznenađenje u vidu prilično duboko otvorenog šahta, prilično velikog otvora.

Na teritoriji te opštine, kako su “Vijesti” ranije pisale, učestale su krađe elektroinstalacija, predmeta od bakra, aluminijuma i ostalih metala na seoskom i prigradskom području, pa se nameće zaključak da je i poklopac sa šahta završio na istom mjestu.

Kako je nedavno kazao Veselin Bobičić, rukovodilac ekspoziture kriminalističke policije Ispostave Danilovgrad, “u cilju rasvjetljavanja tih krivičnih djela službenici te ispostave, u saradnji sa Upravom policije, kontrolišu registrovane firme i pojedince koji se bave otkupom sekundarnih sirovina”.

Bonus video: