IMAJU 24 SATA

Vasilije Miličković poručio: Pare na račun,pa nek rade put

Menadžer Glavnog grada Pavle Radulović kaže da se Miličković očigledno „prepao da će sudski procjenitelji njegovu imovinu procijeniti manje nego što bi oni”.
0 komentar(a)
vasilije milickovic, Foto: Savo Prelević
vasilije milickovic, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.05.2011. 18:45h

Vlasnik prinudno oduzete imovine na nezavršenoj trasi miniobilaznice Vasilije Miličković je rekao da je spreman da dozvoli da se radovi nastave, i da sudski i ostali organi rade u miru, ukoliko neko od nadležnih iz Glavnog grada u roku od 24 sata da izjavu da će za eksproprijaciju zemlje dobiti novac u roku od 30 dana, koji će biti uplaćen na žiro-račun njegove firme “M&V compani”.

"Strah me je da ne uplate novac na žiro-račun ove fantomske firme koju oni pominju u zaključku. Nakon toga svi organi neka rade po krivičnim prijavama koje sam podnio, a ja ću ići na Upravni sud i neću više zaustavljati radove" rekao je Miličković.

Menadžer Glavnog grada Pavle Radulović je rekao da takve izjave nema šta da komentariše i da se Miličković očigledno „prepao da će sudski procjenitelji njegovu imovinu procijeniti manje nego što bi oni”.

"On ima zakonsku proceduru da ostvari svoja prava, tako da bih mu ja preporučio da prekine više sa ovim cirkusom koji izvodi - naveo je Radulović.

Miličković je kažnjen sa 2.900 eura i 20 dana zatvora za ometanje javnog reda i mira prilikom radova „Tehnoputa“ na spornoj imovini.

Preporučujemo za Vas