Vuksanović: Želim vam da ove blage dane provedete okruženi svojim najbližima

"Naša država, zbog svoje veličine i unutrašnje povezanosti, isto je jedna porodica koja, kao i sve druge, mora da zanemari sitne različitosti i ujedinjeno se bori za zajedničko dobro"
9 komentar(a)
Draginja Vuksanović, SDP, Foto: Savo Prelević
Draginja Vuksanović, SDP, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.04.2018. 10:02h

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore dr Draginja Vuksanović uputila je, povodom Vaskrsa, sveštenstvu i svim građanima koji slave Vaskrs čestitku.

“Praznik Hristovog vaskrsnuća je dan koji nas podsjeća na univerzalne ljudske vrijednosti; ljubav, oprost i porodičnu bliskost. U ovim danima svi treba da se prisjetimo da je toplina porodičnog doma preduslov za mir i spokoj. Naša država, zbog svoje veličine i unutrašnje povezanosti, isto je jedna porodica koja, kao i sve druge, mora da zanemari sitne različitosti i ujedinjeno se bori za zajedničko dobro. Neka nam ovaj praznik posluži da se prisjetimo na snagu tog jedinstva i slavimo harmoniju našeg suživota i vrijednosti koje podstiču dobrobit i blagostanje svih u Crnoj Gori. Želim vam da ove blage dane provedete okruženi svojim najbližima u dobrom zdravlju, blagostanju, miru i ljubavi. Hristos vaskrese."

Bonus video: