Vešović: Bazeni će raditi u junu

Bazeni u krugu Sportskog centra „Morača” ove godine trebalo bi da počnu sa radom sredinom juna, što je ranije nego prethodne dvije ljetnje sezone, kada su bili otvarani za građane Podgorice tek u julu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.05.2011. 17:58h

"Preduzeće „Cijevna komerc” je u minulom periodu bilo angažovano na otklanjanju nekih nedostataka, odnosno urađene su neke manje popravke, a ovih dana radimo na analizi svega što je neophodno kako bi bazeni počeli sa nesmetanim radom.

Sređujemo neophodnu dokumentaciju sa Glavnim gradom, pošto su bazeni još uvijek pod ingerencijom grada. Dogovaramo neophodnu dokumentaciju, ugovaramo način održavanja, obezbjeđenja, ambulantu za neophodnu zdrastvenu pomoć", kazao je Časlav Vešović, direktor JP “Sportski objekti”.

Prošle godine bazeni su otvoreni za građane tek u julu kada su u Glavnom gradu vrućine bile već nesnosne, a prije dvije godine tek u avgustu.

"Ove godine očekujemo da će bazen na usluzi građanima Podgorice biti već sredinom juna, ali mnogo toga zavisi i od vremenskih prilika – dodao je Vešović.

Bonus video: