Ne smiruju se strasti u TV Budvi: Nogo, vrati pečat i idi

Novi tim, okupljen oko gradonačelnika Lazara Rađenovića, trebalo bi početkom naredne sedmice da izađe sa predlogom rješenja situacije u TV Budva
108 pregleda 0 komentar(a)
TV Budva, Foto: Vuk Lajović
TV Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 05.05.2011. 16:24h

Iako je sindikalna organizacija TV Budva pri Uniji samostalnih sindikata 29. aprila stupila u štrajk, dio zaposlenih, njih desetak, koji su ostali u sindikalnoj organizaciji pri SSCG, nijesu se javno oglašavali povodom situacije u kojoj se nalazi ta medijska kuća.

I dok generalni štrajk uveliko “teče”, a na programu TV Budva se emituje samo desetominutna glavna informativna emisija “Polis”, dok ostatak programa čine reklame i muzički blokovi, na vidjelo su izbili problemi u sindikalnoj organizaciji pri SSCG.

"Nogo sastanak ne zakazuje, već nam je poručio da ga to ne interesuje. Zato ga ovim putem javno pozivam da sazove sastanak, vrati pečat i dokumentaciju tog sindikata", kaže Tanja Mandić.

Ona je u pisanoj izjavi istakla da Nogo, kao predsjednik, treba da brine o uslovima rada zaposlenih i zaštiti na radu, sarađujući sa nadležnim institucijama.

“Ništa od navedenog Nogo ne sprovodi već duže, a ni sedam dana nakon što smo se imenom i prezimenom potpisali i zatražili sastanak na kojem će se raspravljati o njegovoj odgovornosti. On ga ne zakazuje, već nam je poručio da ga to ne interesuje. Zato ga ovim putem javno pozivam da sazove sastanak, vrati pečat i dokumentaciju tog sindikata. Ovo radim jer sam mu kao njegov prethodnik pomagala i podržavala ga. Međutim, ispostavilo se da je to je bila greška koju ovako pokušavam ispraviti”, navela je Mandić.

Novi tim, okupljen oko novoizabranog gradonačelnika Lazara Rađenovića, trebalo bi početkom naredne sedmice da izađe sa predlogom rješenja situacije u TV Budva.

Bonus video: