Budva: Od 1. maja ljetnje tarife za parking

Ovogodišnju ljetnju sezonu metropola turizma dočekuje sa oko 1.600 parking mjesta, na gotovo 15 javnih parkirališta u Budvi, Rafailovićima i Petrovcu
75 pregleda 0 komentar(a)
Parking JAT, Budva, Foto: Vuk Lajović
Parking JAT, Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 19.04.2011. 16:19h

Svi oni koji budu svoje četvorotočkaše parkirali nakon prvomajskih parznika dočekaće veće cijene usluga, jer Javno preduzeće ”Parking servis” od 1. maja primjenjuje ljetnji cjenovnik svojih usluga.

"Po novom cjenovniku dnevna tarifa za parkirališta kod Zeta filma i Jata je 0,80 eura po satu, za ostala 0,50 eura, dok će noćna tarifa iznositi od jednog do 1,20 eura. Novina je da će na parkomatima na opštim parkiralištima u Mediteranskoj ulici, na južnom bulevaru, a takođe od ove godine i u Petrovcu, cijena po satu iznositi 1 euro", najavljeno je iz Javnog preduzeća.

Ovogodišnju ljetnju sezonu metropola turizma dočekuje sa oko 1.600 parking mjesta, na gotovo 15 javnih parkirališta u Budvi, Rafailovićima i Petrovcu, kojim gazduje Javno preduzeće.

Problem nedostatka parkinga u jeku sezone bi mogao biti biti umanjen, ali veliki priliv gostiju, te onih koji koriste automobile u užem gradskom jezgru i dalje predstavlja problem, jer su u špicu sezone gotovo svi parkinzi popunjeni do posljednjeg mjesta.

Bonus video: