Polaganje ispita u avgustovskom roku 15 eura

"Sad samo nastavničko vijeće svakog fakulteta treba da prihvati tu odluku i da se onda studentima predoči kompletna priča", rekao je Kaluđerović.
61 pregleda 0 komentar(a)
studenti Pravni, Foto: Boris Pejović
studenti Pravni, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 17.04.2011. 10:14h

Iako je Senat Univerziteta Crne Gore prije više od 15 dana odobrio dodatni ispitni rok, koji će biti organizovan od 22. do 31. avgusta, studentima još nije zvanično saopšteno da će u tom roku morati da plate 15 eura po ispitu.

Član Upravnog odbora Studentskog parlamenta Ilija Kaluđerović rekao je za Antenu M da je odluka o cijeni donijeta kada je odobren rok, ali se čeka da je potvrdi Upravni odbor.

"'To je dogovoreno kad je odobren treći rok. On je odobren na Senatu i piše da na Upravnom odboru to treba da se potvrdi, ali neće biti problema za potvrdu, jer su studenti učestvovali u radnoj grupi i dogovor je da se taj ispit plaća 15 eura".

Kaluđerović kaže da tu odluku treba da prihvate nastavnička vijeća svih fakulteta, pa da to saopšte svojim studentima.

Ne vidi razlog za žurbu, s obzirom na to da se radi o roku zakazanom za kraj avgusta.

"Sad samo nastavničko vijeće svakog fakulteta treba da prihvati tu odluku i da se onda studentima predoči kompletna priča. Rok je u avgustu, a u narednih 15 dana biće sve predočeno. Fakulteti su dužni da objasne te informacije svim profesorima i onda će to da se objasni studentima".

Bonus video: