Bojanić: Direktor da pazi djecu, a ja ću platiti

“Milošu Bojaniću je uplaćen dio njegove nagrade, ostatak će biti u narednom periodu”, saopštila je portparolka TV Pink Tatjana Vojtehovski
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2011. 17:50h

“Direktor zna zašto uplata nije izvršena i ne treba da se petlja u medije, već da gleda onu djecu i ništa više”, poručio je Miloš Bojanić, pobjednik prošlogodišnje "Farme" Borislavu Đukanoviću, direktoru Dječjeg doma Mladost iz Bijele.

Bojanić je prošlog ljeta najavio da će dio honorara uplatiti ovoj instituciji i to je isticao u mnogim nastupima u medijima, a direktor Đukanović je juče saopštenjem zamolio medije da saznaju zašto nije primio davno obećanu donaciju.

“Uplata će biti izvršena, ali direktor neće odlučivati kad i kako”, rekao je pjevač narodne muzike i kontroverzni učesnik rijalitija.

Na napomenu da je prošlo skoro godinu dana, on je kazao:

“Ali kakve to veze ima? Biće izvršeno, ako ne bude izvršeno, onda možemo pričati na tu temu. Postoje objektivni razlozi zbog kojih to sada nije urađeno i tu je kraj naše priče. A direktor zna razlog”.

Bojanić, koji je nakon antisemitskog ispada bio nakratko zabranjen na TV Pink, nije želio čak ni da otkrije da li mu je ova medijska kuća isplatila pobjednički honorar sa Farme.

Na insistiranje novinara da kaže da li je dobio novac od TV Pink, on se branio pitanjem: “Šta vas briga, šta se vi u to sada petljate?”.

TV Pink neće da kaže koliko novca je isplaćeno

Ipak, odgovor smo dobili na drugoj strani.

“Milošu Bojaniću je uplaćen dio njegove nagrade, ostatak će biti u narednom periodu”, saopštila je portparolka TV Pink Tatjana Vojtehovski SMS porukom.

Na zahtjev da precizira koliko mu je i kada uplaćeno, kazala je da te podatke ne može dati.

Dječji dom "Mladost" se prije dva dana obratio "Vijestima" obavještenjem da Bojanić još nije uplatio donaciju u iznosu od 5.000 eura.

Bojanić je rekao "Vijestima" da najavljena donacija neće biti u stilu poslovice “obećanje ludom radovanje”.

"Postoje objektivni razlozi. Ja to nijesam obećao direktoru, nego djeci. Ja imam djecu i unučad i s moje strane neće biti prevara, biće izvršeno", kazao je Bojanić.

Bonus video: