Ministar Stijepović zagrljajima dočekao problematičnog dječaka S.R.

Direktor škole je istakao da je preko medija dječakovim vršnjacima poslata loša poruka.
588 pregleda 0 komentar(a)
stijepović, Foto: Zoran Đurić
stijepović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 04.04.2011. 10:24h

Ministar prosvjete i sporta Slavoljub Stijepović poljubcima i zagrljajima dočekao je dječaka S.R. na kapiji OŠ “Vladimir Nazor”. Kao što je ranije obećao, uveo ga je i proveo sa dječakom prvi dan u novoj školi.

Stijepović je naveo da će sa učenikom, koji je prebačen iz OŠ “Radojica Perović” jer je izudarao nastavnicu, raditi stručni tim psihologa i pedagoga, koji će da procijeni kada je dječak spreman za redovno pohađanje u odjeljenju VII-1.

“Pedagoško-psihološka služba škole obavlja svoj zadatak razgovora i pripremu učenika da se nakon individualnog tretmana priključi ostalim učenicima”, naveo je Stijepović.

On je isključio mogućnost individualne nastave za dječaka dodao da će od njegove saradnje i rezultata koje postigne sa stručnim timom zavisiti i njegov povratak u odjeljenje.

Direktor škole Dragoje Radonjić je istakao da je preko medija dječakovim vršnjacima poslata loša poruka, kao i da su novinari “napumpali” ovaj slučaj.

“Mi hoćemo da pokažemo da su nam sva djeca ista i da svima želimo da pomognemo, poslao bih poruku medijima da to više ne rade s djecom”, rekao je Radonjić.

Bonus video: