5 djevojčica iz Bloka 6 formirale ekološki klub

Sara , Iva, Isidora, Anja i Lana formirale su Ekološki klub za uređenje ulaza i okoline i zatražile dvije, tri kante za smeće, malo sjemena za cvijeće, boje za farbanje poštanskih sandučića
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.04.2011. 08:28h

5 djevojčica koje žive u Bloku 6, u Bulevaru Mihaila Lalića 18, došle su na sjajnu ideju koja mnogim našim starijim sugrađanima, nažalost, teško da bi pala na pamet.

Naime, kako je naveo predsjednik Skupštine etažnih vlasnika ulaza Boris Jevrić, djevojčice Sara , Iva, Isidora, Anja i Lana formirale su Ekološki klub za uređenje ulaza i okoline i obratile mu se ističući da bi trebalo nabaviti dvije, tri kante za smeće, malo sjemena za cvijeće, boje za farbanje poštanskih sandučića i poklopca šahta ispred ulaza i pomoć pri košenju trave.

"Zatekli smo djevojčice kako čiste i uređuju dvorište i ulaz. Prvo proljećne cvijeće su iskoristile za pravljenje vijenaca od cvijeća, koje im je poslužilo da ukrase ulazna vrata lifta. Nadamo se da će ova ideja podstaći i druge dječake i djevojčice u našem gradu da daju doprinos očuvanju životne sredine i uređenju prostora i okoline" poručio je Jevrić, dodajući da će predstavnici ulaza djevojčicama pružiti svu potrebnu pomoć i podršku.

Bonus video: