Na Dan zaštite potrošača u Delti dan za pohvale i kritike

Iz Delta sitija su saopštili da Open Day predstavlja jedinstvenu priliku da posjetioci šoping-mola daju prijedloge kako da se unaprijedi iskustvo kupovine u njemu
0 komentar(a)
Delta siti, Foto: Arhiva "Vijesti"
Delta siti, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 13.03.2011. 13:59h

Centar za zaštitu potrošača (CEZAP) i Delta siti organizovaće u utorak Open Day, na kojem će posjetioci moći da sugerišu, hvale i kritikuju kvalitet usluga, asortiman robe, ambijent ili bilo koju drugu karakteristiku kupovine u tom šoping-molu.

Open Day, koji CEZAP i Delta siti organizuju povodom Svjetskog dana potrošača, počeće u 18 sati u tom šoping-molu.

Iz Delta sitija su saopštili da Open Day predstavlja jedinstvenu priliku da posjetioci šoping-mola daju prijedloge kako da se unaprijedi iskustvo kupovine u njemu.

"Na okruglom atrijumu biće postavljena knjiga, u koju će posjetioci imati priliku da upišu svoje mišljenje, pohvale i kritike", objasnili su iz Delta sitija.

Posjetiocima će, kako su kazali, na raspolaganju biti i zaposleni iz CEZAP-a, kako bi ih upoznali sa pravima i obavezama iz oblasti zaštite.

U Delta sitiju smatraju da je Open Day dobra prilika da se "oslušnu" stavovi potrošača, kako bi se čuli njihovi konkretni prijedlozi i sugestije i na taj način poboljšao sistem usluga i ponude.

Bonus video: