Crna Gora predstavljena na berzi turizma u Budimpešti

Individualni posjetioci sajma i predstavnici agencija su izuzetno zadovoljni cjelokupnom ponudom sa kojom su se predstavili Bar, Budva, Ulcinj, Tivat i Kotor
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.03.2011. 11:07h

Turističke organizacije Budve, Bara, Ulcinja, Kotora i Tivta završile su danas promociju turističke ponude Crnogorskog primorja na prestižnoj berzi turizma u Budimpešti.

Zajednički nastup pet lokalnih turističkih organizacija, prema riječima portparola TO Budve, Tanje Drašković započeo je promociijom u Bratislavi, a potom i berzi turizma u Pragu.

"Promociju nastavljamo početkom aprila, kada ćemo ponovo zajednički nastupiti, ovoga puta na berzi u poljskoj prijestonici Varšavi.Odluka da se promovišemo na ovim tržištima donijeta je na osnovu preporuke mnogih hotelijera i direktnog interesovanja turista putem e-maila i telefona.

Zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama svoju ponudu promovišu i brojna hotelska preduzeća iz Crne Gore. Individualni posjetioci sajma i predstavnici agencija su izuzetno zadovoljni našim ponovnim nastupom i cjelokupnom ponudom sa kojom su se predstavili Bar, Budva, Ulcinj, Tivat i Kotor.

Sve lokalne turističke organizacije su pripremile nov reklamni materijal: opšti katalog, katalog smještaja, suvenire, postere... Veliko interesovanje je i za privatan smještaj i za hotelski, a ne zaostaje ni interesovanje za brojne izlete po Crnoj Gori", navela je Drašklovićeva.

Bonus video: