Dobijte svoju profesionalnu fotografiju i pomognite Vanji

Ovo je jedna u nizu akcija koja se organizuje u Budvi za prikupljanje neophodnih 50 hiljada eura, koliko košta operacija u inostranstvu za nedavno rođenog dječaka Vanje Jovanović
92 pregleda 0 komentar(a)
Humanitarna akcija Vanja Budva, Foto: Click for help
Humanitarna akcija Vanja Budva, Foto: Click for help
Ažurirano: 30.03.2018. 10:37h

Pet budvanskih fotografa Aleksandar Aleksić, Jugoslav Belada, Igor Benić, Ivan Čučuk i Miloš Ćetković, već okupljenih oko projekta Primorskih novina, u subotu, 31. marta od 10 do 15 časova pokreće akciju Click for help, za pomoć našem Vanji.

Ovo je jedna u nizu akcija koja se organizuje u Budvi za prikupljanje neophodnih 50 hiljada eura, koliko košta operacija u inostranstvu za nedavno rođenog dječaka Vanje Jovanović.

“Naime, ukoliko želite da dobijete svoju profesionalnu fotografiju za društvene mreže ili CV, svratite do TQ plaze u subotu, sami ili poslije kafe sa prijateljima (obavezno povedite prijatelje), donirajte i odmah ćete dobiti elektronsku verziju vaše fotografije. Sav prihod će biti uplaćen na račun porodice broj 510 ‎300197923700321 u CKB banci.Ukoliko želite sada da donirate, kutija za priloge se već sada nalazi u holu TQ plaze u prizemlju tokom cijele sedmice do kraja akcije u subotu. Svaki euro je bitan”, navode organizatiri.

Bonus video: