Er Berlin dobio dozvolu za let Tivat – Nirnberg

Er Berlin će na ovoj relaciji letjeti od 18. maja do 14. septembra jednom sedmično i to srijedom.
117 pregleda 0 komentar(a)
Er Berlin, Foto: Tehrantimes
Er Berlin, Foto: Tehrantimes
Ažurirano: 01.03.2011. 10:58h

Agencija za civilno vazduhoplovstvo je kompaniji Er Berlin izdala odobrenje za obavljanje letova u toku predstojeće ljetnje sezone na relaciji Tivat – Nirnberg.

Er Berlin će na ovoj relaciji letjeti od 18. maja do 14. septembra jednom sedmično i to srijedom. Odobrenje je izdato u skladu sa zahtjevom njemačke lou kost avio kompanije.

Cijene karata za let u jednom pravcu, prema informacijama sa sajta Er Berlina, kreću se od 141 euro iz Nirnberga do 171 euro iz ostalih njemačkih gradova, kao i iz Beča, dok će za povratnu kartu u maju biti potrebno izdvojiti od 244 do 303 eura.

Karte će biti skuplje u ljetnjim mjesecima, kada će se cijena povratnih kretati između 284 eura u junu za let iz Nirnberga do 344 iz ostalih gradova u istom periodu.

Najskuplje će biti u septembru kada će karta u jednom pravcu koštati između 211 i 241 euro, odnosno između 494 i 514 eura za povratnu kartu.

Er Berlin je druga po veličini avio kompanija u Njemačkoj koja saobraća na 163 destinacije u 69 država.

Uvođenjem ove direktne linije obezbjeđuje se još jedan značajan segment u cilju promocije Crne Gore kao privlačne turističke destinacije, kao i povećanje broja stranih turista i putnika sa evropskog tržišta.

Bonus video: