Prvi mjesec, prvih milion posjeta i - prva nagradna igra!

Tokom proteklih 30 dana, najmanji broj posjeta – 25.759 zabilježen je 5. februara, dok je najviše posjeta na portalu “Vijesti online” zabilježeno 21. februara – 39.726
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.02.2011. 10:45h

Tokom prvog mjeseca zvaničnog rada, portal “Vijesti online” bilježi 1.005.427 posjeta i preko 7 miliona pregledanih stranica i što je najvažnije – broj posjeta je svakim danom sve veći!

Od ukupnog broja posjeta, portalu “Vijesti online”je prisutpilo oko 250 hiljada jedinstvenih posjetilaca.

Tokom proteklih 30 dana, najmanji broj posjeta – 25.759 zabilježen je 5. februara, dok je najviše posjeta na portalu “Vijesti online” zabilježeno 21. februara – 39.726.

Registruj se i vozi

Već nakon prvog mjeseca rada, portal “Vijesti online” za posjetioce ima iznenađenje!

1. marta počinje velika nagradna igra “Registruj se i vozi”, na kraju koje ćemo jednog učesnika nagraditi automobilnom Pežo 107!

Sve što je potrebno da uradite je da registrujete nalog na portalu “Vijesti online”. Formular za prijavu će biti dostupan od 1. marta. Nagradna igra će trajati mjesec, nakon čega ćemo izvući sretnog dobitnika.

Posjetite nas na Facebooku i Twitteru

Posjetite nas i na Facebook i Twitter društvenim mrežama. Komentarišite, kritikujte, pohvalite!

Omiljene sadržaje objavljene na portalu možete dijeliti sa vašim prijateljima, koristeći neku od mogućnosti uz tekst – Facebook share, Twitter share i e-mail share!

Vijesti na mobilnom

Budite u toku sa najnovijim vijestima prateći nas i preko mobilnih telefona – verzija za mobilne je dostupna na adresi m.vijesti.me

Učestvujte u kreiranju sadržaja na portalu

Želite da učestvujete u kreiranju sadržaja portala? Pošaljite nam fotografije, video i tekstualni materijal. Obavijestite nas o dešavanjima u vašoj ulici, gradu, o dobrim i lošim stvarima o kojima želite da i drugi čuju i da ih vide.

Reporter portala “Vijesti online” možete postati koristeći formu Čitalac reporter ili nam jednostavno pošaljite svoje priče na e-mail.

Redakciju možete kontaktirati i na telefon +382 69 132 768

Prilagodite sadržaje sebi

Portal "Vijesti online" vam omogućava da određene sadržaje prilagodite sebi. Zašto biste svakog dana tražili svoj horoskopski znak ili grad za koji želite vidjeti vremensku prognozu?

Dovoljno je da jednom izaberete grad na modulu Vremenska prognoza, odnosno vaš znak na modulu Horoskop i portal će te podatke zapamtiti!

Bonus video: