CIJENE KAO U CENTRU

Od sjutra predaja zahtjeva za parking preko Morače

Cijene povlašćenih karata će biti iste kao i u centru grada, 10 eura prva, 8 eura druga i 7 eura treća zona, a za preduzetnike 30, 25 i 20 eura.
68 pregleda 0 komentar(a)
Plaćanje parkinga u Podgorici, Foto: Vesko Belojević
Plaćanje parkinga u Podgorici, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 20.02.2011. 16:07h

Stanari dijela grada preko Morače od sjutra mogu predati zahtjev za kupovinu mjesečnih povlašćenih karata za parkiranje u tom dijelu grada.

"Mjesečne povlašćene karte su namijenjene stanarima, pravnim licima i preduzetnicima iz ovog dijela grada. Cijene povlašćenih karata će biti iste kao i u centru grada, 10 eura prva, 8 eura druga i 7 eura treća zona, a za preduzetnike 30, 25 i 20 eura", naveo je tehnički direktor „Parking servisa“, Stevan Jovanović.

Za potrebnu dokumentaciju i ostale informacije vezane za kupovinu povlašćenih karata građani se mogu obratiti „Parking servisu“, u Ulici arhitekte Milana Popovića, od 11 do 14 časova, ili na brojeve 020 231 770 i 067 209 394.

"Čim prikupimo potrebnu dokumentaciju građana i završimo sa vertikalnom i horizontalnom signalizacijom parking prostora, počeće naplata parkiranja i u dijelu grada preko Morače", rekao je Jovanović.

Naplata zonskog parkiranja preko Morače, sa 750 parking mjesta, funkcionisaće po istom principu i cijenama kao i u centralnom gradskom području. Tako će građani plaćati 60 centi za jednočasovno parkiranje u prvoj zoni koja obuhvata Moskovsku ulicu. Druga zona su ulice Svetozara Markovića, Vasa Raičkovića, Ivana Vujoševića, Milana Popovića i Bulevar Svetog Petra Cetinjskog i cijena dvočasovnog parkiranja je 50 centi.

Za usluge “Parking servisa” u trećoj zoni, koja obuhvata ulice Serdara Jola Piletića, Ivana Milutinovića i Ljubljansku, građani će moći da parkiraju svoje vozilo na tri sata po cijeni od 40 centi.

Preporučujemo za Vas