Vozovi zbog havarije u Lutovu čekali tri i po sata

"Vijesti" nezvanično saznaju da je do havarije došlo ulaskom međunarodnog voza iz Beograda u stanicu
183 pregleda 0 komentar(a)
havarija, Lutovo, Foto: Čitalac reporter
havarija, Lutovo, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 31.03.2018. 14:01h

Željeznički saobraćaj na pruzi Bijelo Polje-Podgorica bio je tri i po sata u prekidu jzbog havarije na kontaktnoj mreži u mjestu Lutovo.

"Vijesti" nezvanično saznaju da je do havarije došlo ulaskom međunarodnog voza iz Beograda u stanicu oko 7:30 sati.

Na otklanjanje kvara tri voza su čekala tri i po sata. Putnici su "Vijestima" javili da su iz Lutova krenuli oko 11 sati.

Iz Željezničkog prevoza potvrdili su da je došlo do prekida saobraćaja zbog problema na kontaktnoj mreži.

"Međunarodni brzi voz br. 433 koji saobraća na relaciji Beogard – Bar zaustavljen je jutros u 7:25h na ulaznom signalu u Lutovo zbog problema koji je izazvan na kontaktnoj mreži. Ovaj događaj takođe je izazvao prekid saobraćaja lokalnog voza iz Bijelog Polja koji je zaustavljen u Kolašinu i lokalnog voza iz Bara koji je zaustavljen u Lutovu. Ekipe Željezničke infrastrukture Crne Gore su izašle na teren i kvar je uklonjen u 10:47h kada je saobraćaj ponovo uspostavljen. Tačan uzrok kvara na kontaktnoj mreži utvrdiće zajednička Komisija za isljeđenje vanrednog događaja Željezničke infrastrukture Crne Gore i Željezničkog prevoza Crne Gore koja se nalazi na licu mjesta", saopšteno je iz Željezničkog prevoza.

Lokalni voz iz Bijelog Polja bio je zaustavljen u stanici u Kolašinu, a onaj iz Bara takođe u Lutovu.

Putnici koji su bili "zaglavljeni" Lutovu kazali su "Vijestima" da im se niko nije obraćao, te da u vozu ima male djece.

Bonus video: